Na telo sa vracia na Markízu, s novým moderátorom (VIDEO)

Na telo sa vracia na Markízu, s novým moderátorom (VIDEO) Reprofoto Markíza

Relácia Na telo sa po takmer päťročnej prestávke opäť vracia na obrazovky televízie Markíza.

 

Pravidelná diskusná relácia patrila v minulosti medzi najsledovanejšie publicistické relácie televízie Markíza, roky ju moderovala Zlatica Puškárová, ktorá v súčasnosti patrí medzi moderátorov Televíznych novín.

Nové Na telo začína vysielať Markíza v nedeľu 16. septembra o 13 hodine. Novým moderátorom bude dlhoročný redaktor televízie Michal Kovačič. Relácia bude trvať 25 minút a a bude sa volať Na telo s Michalom Kovačičom.

Hosťami prvého vydania budú Lucia Ďuriš Nicholsonová (SaS) a Andrej Hrnčiar (Most-Híd). Diskutovať budú, okrem iného, o dvoch ázijských témach - únosu Vietnamca a úniku cla. „Dvojica podpredsedov parlamentu bude diskutovať o viacerých politických otázkach, ktoré sa za posledné mesiace nazhromaždili. Rezonujú najmä dve ázijské témy - podľa Bruselu nám uniklo 300 miliónov eur na cle za čínsky textil a nedoriešený zostáva aj únosu Vietnamca. Opozíciu zas trápi, čo s ňou spraví vznik strany prezidenta Andreja Kisku,“ píše televízia.

Odporúčame aj: Nový moderátor vrátil úroveň O 5 minút 12 do 90-tych rokov

Diskusná relácia Na telo sa vysielala od roku 1999. S pravidelným vysielaním aj kvôli poklesu sledovanosti skončila v roku 2013. Televízia reláciu vysielala ešte niekoľkokrát pri špeciálnych príležitostiach.

Kovačič si odskúšal moderovanie politických diskusii pri voľbách, ale aj pri pravdepodobne testovacom formáte Mimoriadna relácia - 25, ktorý Markíza vysielala nepravidelne posledné mesiace v rovnakom čase ako bude vysielané Na telo.