Služba Flix TV končí, zákazníkov posiela ku konkurencii

Služba Flix TV končí, zákazníkov posiela ku konkurencii

Krátke trvanie mala satelitná služba Flix TV, ktorá prišla na Slovensku a v ČR od roku 2016.

 

Prevádzkovateľom služby je rovnomenná spoločnosť so sídlom v Prahe.

Operátor dnes oznámil, že končí svoje pôsobenie na českom a slovenskom trhu s televíznym vysielaním.  V tlačovej správe píše, že mal niekoľko tisíc zákazníkov.

„Ešte pred ukončením svojej činnosti všetkých svojich zákazníkov osloví s neverejnou akčnou ponukou na inú satelitnú službu, ktorú im exkluzívne, ako náhradu, Flix TV vyjednal,“ píše v tlačovej správe spoločnosť Flix TV. S tým, že zákazníci pre zachovanie svojej televízie nemusia urobiť nič, stačí, keď si počkajú na pripravenú ponuku.

Na koniec služby už včera upozornil web digital.rozhlas.cz. Podľa neho niektorí zákazníci už dostali od Flix TV mail. „Operátor v elektronickej komunikácii píše o tom, že klientov má prevziať iná satelitná služba, ktorá ponúkne viac programov za rovnakú alebo nižšiu cenu a tiež funkcie, ako je spätné prezretie alebo archív TV relácií,“ píše web digital.rozhlas.cz, podľa ktorého služba Flix TV bola alternatívou k službám typu Skylink alebo Digi TV a jej výhodou bola relatívne nízka cena za ponuku desiatok programov, z ktorých mnoho bolo v HD kvalite.

Existujúca služba Flix TV pobeží do polovice novembra 2018.