Orange TV prinesie ešte viac športu

Orange TV prinesie ešte viac športu Foto: Orange

Orange TV prinesie automobily, tenis aj hokej.

 

Už v týchto dňoch môžu diváci Orange TV sledovať na kanáli Orange Sport podujatie z ďalšej športovej oblasti. Od konca apríla je totiž v jeho programovej ponuke aj automobilizmus. Orange Sport tak v najbližších týždňoch a mesiacoch ponúkne podujatia zo série World Rally Championship. Aktuálne napríklad 5. ročník Majstrovstiev sveta v rallye z Argentíny. Okrem reportáží a rozhovorov sa môžu diváci počas neho, samozrejme, tešiť na priame prenosy priamo z trate. V priebehu roka potom Orange sport prinesie aj ďalšie rallye podujatia.

Okrem toho od 9. mája pridávame do služieb Orange TV Šport cez internet a cez SMS aj stanice Eurosport, Jednotka a Dvojka HD. Takže aj používatelia týchto služieb si budú môcť užiť hokejové majstrovstvá prakticky kdekoľvek.

A pre športových fanúšikov je pripravená ešte jedna novinka. Od 9. mája až do 15. júna 2019 bude k dispozícii kanál Eurosport HD pre všetkých zákazníkov Orange TV – či už cez optiku, satelit alebo cez internet. Divákom tak neujde napríklad tohtoročný turnaj Rolland-Garros, ale aj množstvo ďalšieho športového obsahu.