Orange TV prichádza s viacerými novinkami, poteší hlavne deti aj fanúšikov športu

Orange TV prichádza s viacerými novinkami, poteší hlavne deti aj fanúšikov športu Foto: Orange

Deň detí bude s Orange TV bohatý.

 

Všetci zákazníci Orange TV, ale najmä ich ratolesti, sa môžu tešiť na Deň detí ešte viac. Od 30. mája do 3. júna 2019 (vrátane) totiž Orange bezplatne sprístupní všetky detské TV stanice zo svojej ponuky (okrem CS mini), vrátane tých z platených detských balíkov. Bez zmeny poplatkov ich teda budú môcť sledovať všetci, ktorí doma majú Home Basic TV, Home Optimal TV či Home Premium TV. Nezáleží, či na optike, cez internet alebo cez satelit. Detskí diváci tak budú mať na výber z množstva kanálov s pestrým obsahom.

Okrem toho natrvalo presúvame obľúbenú stanicu Disney Channel z tematického balíka Mládež a hudba do základného balíka služieb Home Optimal TV a Home Premium TV, bez zmeny mesačného poplatku.

 

Ďalšie prírastky v Orange TV na optike

Od 9. mája navyše v Orange TV na optike pribudla aj ďalšia stanica s obsahom pre deti – Lala TV HD. Stanica je bez zmeny mesačných poplatkov dostupná pre Home Optimal TV a Home PremiumTV.

Takisto sme bezplatne pridali dve nové regionálne stanice – Východoslovenská televízia a Stredoslovenská televízia pre všetky varianty služby (Home Basic TV, Home Optimal TV, Home Premium TV).

 Eurosport pre všetkých

Športoví fanúšikovia zase môžu s Orange TV od 9. mája až do 15. júna 2019 bez zmeny poplatkov sledovať aj stanicu Eurosport HD. Kanál pridávame do všetkých platforiem Orange TV (na optike, cez satelit aj cez internet) – a to hneď do balíka Basic.