V nedeľných reláciách budú diskutovať Pellegrini, Hlina aj Harabin (VIDEO)

V nedeľných reláciách budú diskutovať Pellegrini, Hlina aj Harabin (VIDEO) Foto: FB

„Máte v nedeľu po 11 čas? Na TA3 budem diskutovať s falošným kresťanom Hlinom,“ takto avizuje svoju účasť v diskusnej relácii v Politike sudca Najvyššieho súdu Štefan Hrabin, ktorého TA3 ako volebného lídra novej strany Vlasť pozvala do relácie spolu aj s predsedom KDH Alojzom Hlinom.

Nie je zrejmé, či budú diskutovať spolu alebo každý oddelenie.

S moderátorkou Ankou Žitnou budú diskutovať o „zápase o tvár konzervativizmu a hlasy národne a kresťansky orientovaných voličov."

Do relácie televízia pozvala aj ministerku vnútra Denisa Saková a sociologičku Silviu Porubänovú.

V relácii Na telo televízie Markíza o 13:00 moderátor Michal Kovačič privíta predsedu vlády Petra Pellegriniho. Diskutovať s ním bude o najnovších odhaleniach v kauzách Mariana Kočnera, ktoré čoraz viac spochybňujú nezávislosť sudcovského stavu.
 
„S premiérom rozoberieme aj témy horúcej politickej jesene. Peter Pellegrini totiž prvýkrát povedie Smer-SD do volieb ako číslo jedna na straníckej kandidátke. Naopak, prvýkrát na nej bude chýbať bývalý minister vnútra Robert Kaliňák,“ avizuje televízia, ktorá sa v živých vstupoch spojí s predsedom Progresívneho Slovenska Michalom Trubanom, podpredsedníčkou Za ľudí Veronikou Remišovou a predsedom KDH Alojzom Hlinom.

V O 5 minút 12 na Jednotke sa bude debatovať o výbere ústavných sudcov a stave súdnictva na Slovensku. Do štúdia prídu Róbert Madej (Smer-SD), Irén Sárközy (Most-Híd), Alojz Baránik (SaS) a Ján Marosz (OľaNO).