Získajte šikovnú telku na doma aj na cesty - Horizon TV

Získajte šikovnú telku na doma aj na cesty - Horizon TV Foto: UPC

Televízia bez viazanosti? Odpoveďou je internetová Horizon TV od UPC.

Vedeli ste, že viac ako 100 TV staníc, z toho viac než polovicu v HD kvalite a so 7-dňovým archívom, si teraz môže užívať každý? A to bez viazanosti a všade na Slovensku, tak v mestách, ako aj v obciach? Verte-neverte, je to tak. Presne takúto inovatívnu televíziu teraz ponúka poskytovateľ televíznych služieb, spoločnosť UPC.

Viac ako 100 staníc, desiatky v HD kvalite, so 7-dňovým archívom v cene

Internetovú televíziu Horizon TV od UPC si môžete užívať kdekoľvek na Slovensku – stačí vám dobré internetové pripojenie. Výhody a prednosti obľúbenej káblovej televízie, ktorú mohli doteraz využívať iba domácnosti v dostupnosti káblovej siete UPC, môžu teraz využívať všetky domácnosti s pripojením na internet, bez ohľadu na to, od ktorého operátora máte internet. S Horizon TV môžete sledovať až 113 staníc všetkých žánrov, z toho až 58 v HD kvalite, a samozrejmosťou je 7-dňový TV Archív s ponukou až 55 staníc, ktorý získavate v cene služby.

Televízia na domácu veľkú obrazovku aj na cesty

Ďalšou prednosťou  Horizon TV od UPC je, že ju môžete sledovať súčasne až na troch zariadeniach. A to na televízoroch Android TV či Apple TV, ale aj cez Chromecast, Airplay a tiež na mobilných zariadeniach (na mobile, tablete či počítači). Horizon TV je tak optimálnym riešením, ako sledovať televíziu doma na veľkom televízore, ale i na cestách všade po Slovensku a rovnako aj v krajinách Európskej únie.

Len za 5,90 € mesačne a bez viazanosti

Aby bola skvelá ponuka ešte lepšia, všetky tieto výhody si môžete užívať bez viazanosti! Bez ohľadu na to, či si zvolíte Balíček Smart s ponukou až 48 staníc za mesačný paušál 5,90 €, alebo balíček Happy s viac ako 100 stanicami za cenu 9,90 € mesačne, s každým z nich získate v cene aj 7-dňový TV Archív. A ako ďalší bonus s balíčkom Happy získate aj bezplatný prístup do videotéky MyPrime, ktorá ponúka až 2 000 seriálových a filmových titulov. V rámci mesačného paušálu získate tiež 7-dňový TV Archív.

Navyše, prvý mesiac môžete Horizon TV vyskúšať úplne zadarmo

Ak sa chcete o internetovej televízii Horizon TV dozvedieť viac, kliknite sem https://www.upc.sk/horizontv