E-športy sú na vzostupe, Orange Sport prinesie ďalší turnaj. Futbalovú e-Fortuna liga Challenge

E-športy sú na vzostupe, Orange Sport prinesie ďalší turnaj. Futbalovú e-Fortuna liga Challenge Ilustr.foto: Orange

Aj športový život sa v súčasnosti spomalil. Športoví fanúšikovia tak nemajú veľa možností sledovať výkony svojich favoritov. Táto situácia praje online súbojom, e-športové podujatia majú zelenú. Po „gamingových“ turnajoch prinesie stanica Orange Sport už tento víkend aj online zápasy fortunaligových futbalistov.

Začiatkom apríla si mohli fanúšikovia na Orange Sport pozrieť herné turnaje Y-Games @Home. Bolo to vôbec po prvý raz, čo bolo možné na Slovensku sledovať e-športové turnaje aj v televíznom prenose. Konkrétne na Orange Sport 2.

Tento víkend príde na televízne obrazovky ďalšia e-športová špecialita. Orange Sport 2 prinesie futbalovú Fortuna ligu. Vzhľadom na neštandardnú situáciu (nielen) v športe, budú aj futbalové duely netradičné. Futbalisti vymenia trávnik za hracie konzoly. Turnaj sa uskutoční už tento víkend 18. – 19. 4. 2020. Hrať sa bude vždy v čase medzi 16.00 a 19.30 hod. a naživo si ho budú môcť pozrieť fanúšikovia aj na Orange Sport 2, kde nebude chýbať ani štúdio a komentáre známych športových komentátorov.