Novinkou v portfóliu IFC MEDIA je dokumentárny program Love Nature HD/4K (VIDEO)

Novinkou v portfóliu IFC MEDIA je dokumentárny program Love Nature HD/4K (VIDEO) Foto: Love Nature HD/4K

Obľúbená dokumentárna televízna stanica pribudla v portfóliu spoločnosti IFC MEDIA. Od 22. bude Love Nature HD dostupná v ponuke Orange.

 

Nedotknutá africká divočina, úžasný podmorský svet či život v arktickom kráľovstve. Dnes, v čase nútenej izolácie, ponúka jedinečnú možnosť aspoň cez televíznu obrazovku navštíviť neobyčajné miesta našej planéty unikátna televízna stanica Love Nature HD.

“Sme radi, že sa nám podarilo priniesť na slovenský a český trh takúto jedinečnú dokumentárnu stanicu, ktorá si za pár rokov získala fanúšikov po celom svete. Veríme, že takto pomôžeme spríjemniť chvíle, keď musíme tráviť čas doma,” povedal Jozef Pipek, výkonný riaditeľ spoločnosti IFC Media, ktorá je exkluzívnym zástupcom Love Nature HD na Slovensku a v Českej republike.

Známy televízny program Love Nature HD pribudne od 22. apríla v ponuke Orange Slovensko. Do konca mája si ho môžu pozrieť všetci zákazníci Orange TV zadarmo. Neskôr pribudne aj do satelitnej služby Orange TV.
Od minulého roka majú možnosť Love Nature HD sledovať aj zákazníci Skylinku.

Love Nature HD/4K je dokumentárny program určený pre všetkých milovníkov prírody a živočíšnej ríše. Prináša neobyčajné prírodovedné programy zo všetkých kontinentov. Love Nature HD vznikol v roku 2018 a za pár rokov si získal fanúšikov na celom svete aj vďaka vynikajúcej obrazovej kvalite v ultra vysokom rozlíšení (UHD) či vo formáte 4K.

Medzi najobľúbenejšie programy patria série Big Cat Country, Afrika Wild Horizons, Arctic Secrets či Great Blue Wild.

Foto: Love Nature HD/4K

Afrika Wild Horizons prenesie divákov na unikátne miesta od starobylých dún v púšti Namib až po pohorie Cederberg 200 kilometrov severne od Kapského mesta v Južnej Afrike. Ponúka pohľad na rôzne africké ekosystémy, hniezdiská, migračné cesty zvierat a oblastí, ktoré doteraz videl len málokto. 

Foto: Love Nature HD/4K

Great Blue Wild je prehliadka podmorského sveta s vysokým rozlíšením – spojená s fascinujúcimi príbehmi profesionálov potápania prináša nádherný pohľad do sveta žralokov, veľrýb, delfínov a veľkolepých húfov rýb v unikátnom rozlíšení.

Love Nature HD patrí medzinárodnej spoločnosti Blue Ant Media, ktorá vlastní a prevádzkuje množstvo kanálov na viacerých kontinentoch pod 14 značkami vrátane Love Nature, Smithsonian Channel Canada, BBC Earth (Canada), ZooMoo, Arcade Cloud a ďalších.

IFC MEDIA patrí medzi lídrov v oblasti distribúcie platených televíznych programov na českom a slovenskom trhu. Spoločnosť zastupuje športové kanály Arena Sport 1 a 2, Auto motor a šport, GINX ESPORTS, z detských a lifestylových  programov Cartoon Network, Boomerang, Deluxe Music, Óčko TV, Óčko Black, Óčko White, ŠLÁGRTV, ŠLÁGR 2, spravodajské TA3, Euronews, CNN, programy pre dospelých radu Dorcel, Playboy TV, Leo TV, Extasy 4K, Extasy z filmových Filmbox programy z portfólia dokumentárnych programov je to Travelxp HD, Travelxp 4K a Love Nature HD/4K a ďalšie programy. Pre viac informácií navštívte http://www.ifcmedia.net/.