Odviažte sa! DIGI vám ponúka televíziu bez viazanosti

Odviažte sa! DIGI vám ponúka televíziu bez viazanosti

V DIGI Slovakia prichádzame na trh so zaujímavou novinkou, ktorou je televízna služba bez viazanosti. Zákazníkom ponúkame 100% bonus na satelit a inštaláciu za stále nezmenené ceny od 9,60 Eur mesačne.

Diváci môžu aj naďalej využiť obľúbenú doplnkovú službu TV Archív, rozšírenú ponuku programov v balíku Premium či cenovo výhodný balík televízie a internetu. Navyše ponúkame HBO na 1 mesiac ako darček.

Neviazaná televízna zábava

V aktuálnej situácii sme pristúpili k pro-zákazníckemu kroku, ktorý sme už dlhšiu dobu zvažovali. „Všetky nové služby budú po novom bez mesačnej viazanosti na satelitnej aj káblovej televízii. Sme presvedčení, že ponúkame kvalitné služby za výhodné ceny a odstránenie viazanosti je krok vpred,“ vysvetľuje Michal Mažár, riaditeľ marketingu a predaja.
V DIGI naďalej klientom poskytujeme 100% bonus na inštaláciu a satelit. Pri jeho plnom využití zákazník za inštaláciu nič neplatí.
Ako to funguje vám radi vysvetlíme na našej stránke => www.digislovakia.sk/televiziabezviazanosti

Rozprávky, dokumentárne programy alebo športy?

V DIGI si svoje obľúbené programy vyberie každý. Základný balík SATELIT ŠTANDARD ponúka 66 programov, z toho 34 v HD už od 9,60 € mesačne. Aj naďalej ponúkame 11 športových programov už v základnom balíku. Vďaka 100% pokrytiu TV signálu na celom území Slovenska si môžete vychutnať bohatú ponuku TV programov, nech ste kdekoľvek.

Viac o ponuke pre celú rodinu sa dozviete na našej stránke=> https://www.digislovakia.sk/televizia-pre-celu-rodinu/

HBO pre zákazníkov ako darček

V aktuálnej kampani sme pre zákazníkov DIGI pripravili extra balík HBO na 1 mesiac ako darček. Najnovšie seriály, rozprávky či filmy si vychutnáte s vašou rodinou vo vašej obývačke.
Aktivovať balík HBO na mesiac zadarmo si môžete od 14. 05. 2020 do 31. 07. 2020 vo vašom eKonte alebo telefonicky na našej zákazníckej linke.
Všetky informácie o novej neviazanej službe, HBO darčeku ako aj kompletné informácie o našej ponuke sa dozviete na
=> www.digislovakia.sk/televiziabezviazanosti alebo na zákazníckej linke 0850 211 112.

 Viac informácií o aktuálnej ponuke zákazníci získajú na infolinke 0850 211 112  alebo na webe www.digislovakia.sk

Súvisiace články