Skylink pridáva šesť nových programov

Skylink pridáva šesť nových programov

O niekoľko dní pribudne na Skylinku viacero nových hudobných staníc, ale aj program o investigatíve a vyšetrovaní.

 

 

 

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group oznámil, že v najbližších dňoch príde v programovej ponuke Skylinku
Rozšíri ponuku o šesť nových televíznych programov: Crime & Investigation, Nickelodeon, MTV Rock, MTV Dance, VH1 a VH1 Classic. Programovú ponuku Skylinku opustí program MTV Live HD.

Program History Channel (verzia SD) bude nahradený programom History Channel HD. Táto zmena sa týka všetkých užívateľov balíčka Multi, Kombi a Flexi 7.
Prevádzkovateľ zároveň oznámil, že sa zmenia technické parametre pre naladenie programu iConcerts, ktorý je súčasťou balíčka HD Plus, Multi HD, Komplet a Flexi 7. „K väčšine zmien príde v tomto týždni, programy MTV Rock, MTV Dance, VH1 a VH1 Classic budú pripojené v budúcom týždni," píše spoločnosť v tlačovej správe.

Nové programy:

Crime & Investigation – program, vysielaný v českom jazyku, sa zameriava hlavne na relácie o zločinoch, ktoré sa skutočne stali. Prináša pohľady do kriminálnych laboratórií, policajných archívov a súdnych siení. V ponuke Skylink sa tento program stane súčasťou balíčka Multi, Flexi 7, Kombi, Multi HD a Komplet.
Nickelodeon - televízny kanál pre deti od 5 do 14 rokov. Stanica vysiela 24 hodín denne v plnej českej verzii. Program rozširuje ponuku balíčka Flexi 7, Kombi, Multi HD a Komplet. Program vysiela v norme MPEG-4/SD, k jeho príjmu je potrebný HD prijímač.
MTV Rock - hudobná stanica s rockovou hudbou. Stanicu môžete získať v rámci balíčka Flexi 7, Kombi, Multi HD a Komplet.
MTV Dance – program s nonstop tanečnou hudbou súčasnosti. Vysielanie zahŕňa exkluzívne priame prenosy so svetovými DJ-mi z klubov a festivalov po celom svete. Program bude novou súčasťou balíčka Flexi 7, Kombi, Multi HD a Komplet.
VH1 - Hudobná stanica je určená pre publikum každého veku. Prináša to najlepšie zo súčasnej svetovej populárnej hudby, ale tiež hity z 60., 70., 80. a 90. Rokov, prispôsobené vkusu európskeho diváka. Ponúka živé štúdiové vystúpenia, hudobné dokumenty a archívne nahrávky, rovnako ako na každoročné hviezdne udeľovanie cien. Stanica bola zaradená do programových balíčkov Flexi 7, Kombi, Multi HD a Komplet.
VH1 Classic - hudobný kanál, ktorý prináša hudbu sedemdesiatych, osemdesiatych a začiatku deväťdesiatych rokov minulého storočia. Stanica sa stane súčasťou balíčkov Flexi 7, Kombi, Multi HD a Komplet.