Vznikla nová streamingová platforma Paramount+

Vznikla nová streamingová platforma Paramount+

Spoločnosť ViacomCBS oznámila spustenie novej streamingovej platformy Paramount +. Dostupná bude od 4. marca v Spojených štátoch, v Kanade a krajinách Latinskej Ameriky, v Európe začne najprv v severských krajinách, a to 25. marca. Ďalšie lokácie budú postupne nasledovať, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

"V dnešnom svete zábavného priemyslu je ViacomCBS jedinou mediálnou spoločnosťou, ktorá sa plne realizuje na všetkých poliach streamingových služieb - voľne dostupných, prémiových aj platených," povedal Bob Bakish, President and Chief Executive Officer, Viacom CBS. "Spustenie Paramount + rozširuje naše strategické portfólio o širokú platenú službu, ktorá divákom ponúkne všetko, čo milujú, na jednom mieste," dodal.

Paramount + ponúkne obsah naprieč žánrami pre divákov všetkých vekových kategórií. Sústrediť sa bude na pôvodnú tvorbu Paramount +, filmové trháky, obsah od SHOWTIME a detský obsah od Nickelodeon a Nick Jr, katalóg ponúkne obsah od všetkých značiek skupiny ViacomCBS (BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures alebo Smithsonian Channel), vrátane lokálnej tvorby naprieč žánrami, ako sú reality šou, komédie, dokumenty a filmy. Obsah bude doplnený aj o relácie od tretích strán.

Skladba relácií bude vždy tvorená na mieru danému trhu s dôrazom na to, aby si na platforme každý člen rodiny našiel to svoje. Hneď v deň spustenia bude pre divákov pripravené 5000 hodín ikonického obsahu, ktorý bude s postupom času narastať," avizuje spoločnosť.

Na vybraných trhoch uvedie Paramount + exkluzívnu pôvodnú tvorbu - The Man Who Fell to Earth, Mayor of Kingstown, Guilty Party, Halo alebo The Offer - a ponúkne knižnicu relácií ViacomCBS IP aj ďalšiu tvorbu naprieč žánrami. Väčšina medzinárodných predplatiteľov bude mať k dispozícii aj seriály od SHOWTIME®, ako sú Dexter, Ray Donovan, Aféra, Your Honor, The Comedy Rule alebo Útek z väzenia v Dannemor.

Cena mesačného predplatného sa bude na jednotlivých trhoch líšiť, pohybovať sa bude od troch dolárov za mesiac. Služba bude dostupná online na ParamountPlus.com, na mobilných zariadeniach a pripojených televíznych zariadeniach potom v aplikácii Paramount + (pre iOS, Android, Apple TV, Google TV a Amazon Fire TV).