Slovak Sport2 bude oddnes na Magio TV a Magio Sat, časom aj na Digi TV

Slovak Sport2 bude oddnes na Magio TV a Magio Sat, časom aj na Digi TV

Nová športová televízna stanica má po piatich dňoch od svojho štartu konečne operátora, ktorý ju zaradí do svojej ponuky.

 


"Slovak Sport TV 2 zaradí Slovak Telekom do svojej satelitnej platformy Magio Sat a do ponuky Magio TV. V ponuke by sa mali televízie objaviť dnes popoludní," povedal pre Omédiách.com hovorca Slovak Telekomu Michal Korec.
Spoločnosť dnes oznámila súhlas Protimonopolného úradu s akvizíciou s Digi TV. Otázku, či bude aj v ponuke Digi TV Korec nekomentoval. "Do Digi TV bude Slovak Sport 2 zaradený, nevieme kedy," povedala úre Omédiách.com  hovorkyňa Digi TV Adriana Hosťovecká.

Sovak Telekom na Magio TV a Magio Sat zaradí do ponuky aj Slovak Sport.  "Športové stanice budú dostupné automaticky a zdarma pre všetkých nových i existujúcich Magio zákazníkov do konca roku 2013," oznámila spoločnosť Slovak Telekom. Zároveň do ponuky prechádzajú aj športové stanice od Digi Sport. Podrobnosti.

 Spoločnosť Slovak Sport získala na SS2 licenciu v júni. Na sociálnej sieti televízie sa už viac ako mesiac opakujú pobúrené reakcie divákov, pretože hoci štart bol ohlásený na 1. augusta, televízia začala vysielať len u jedného operátora v Čechách v Telefonice a ako platená stanica na webe.

Odporúčam: Slovak Sport2 odštartoval, diváci sú nahnevaní

Dôvodom kritiky je, že televízia kúpila exkluzívne príva na Premier League, no fanúšikom tohto športového podujatia doposiaľ stále neoznámili, kde si svoju obľúbenú súťaž môžu pozrieť.
Najväčší dopyt mali práve diváci zo Skylinku, ktorý prináša prvý kanál Slovak Sport.

Zaujímavý je neštandardný spôsob vyjednávania medzi operátorom a televíziou o jej zaradení. „My sme záujem o SSTV2 deklarovali," povedal pred dvomi dňami Jaromír Glisník, ktorý zastupuje Skylink, pre web parabola.cz. "Od SS nemám žiadnu správu už niekoľko týždňov," povedal Glisník.
Spoločnosť Slovak Sport sa ohradila. „Slovak Sport poslal ponuku 17. 7. týkajúcu sa zaradenia stanice SlovakSport.TV2 pre českých divákov. Do dnešného dňa sme žiaľ nedostali žiadnu odpoveď," napísal vysielateľ na facebooku.

Slovak Telekom chystá viacero ďalších zmien, prinesiem dnes podrobnosti.