Prejdite so satelitom do DIGI a objavte DIGI televíznu ponuku (VIDEO)

Prejdite so satelitom do DIGI a objavte DIGI televíznu ponuku (VIDEO) Foto: DIGI Slovakia

DIGI na jar ponúka zákazníkom možnosť, ako využiť ich existujúci satelit, ku ktorému si jednoducho pripoja DIGI Set-top box a získajú až 145 programov pre celú rodinu vrátane svetového športu. V kampani s Danom Heribanom sa DIGI zameriava na ľahký prechod od konkurencie bez stavebných zásahov či otáčania starého satelitu.

NEOTÁČAJTE VÁŠ SATELIT, PREJDITE S NÍM DO DIGI

Zákazníci môžu prejsť do DIGI viacerými spôsobmi:

1. Ak je ich existujúci satelit nasmerovaný na satelitnú pozíciu 1W (zákazníci Freesat, Telekom a DIGI), na príjem satelitnej služby im stačí iba nový Set-top box alebo CA modul od DIGI. Táto forma samoinštalácie je v DIGI bez akýchkoľvek poplatkov a viazanosti.

2. Ak je ich existujúci satelit nasmerovaný na inú satelitnú pozíciu, je potrebné satelitný prijímač presmerovať na pozíciu 1W. Na príjem satelitnej služby stačí iba nový Set-top Box alebo CA modul od DIGI.

3. Pokiaľ má zákazník záujem o nový satelit, pri plnom využití bonusu ho v DIGI získa bez poplatku. Satelitná televízia od DIGI je dostupná na celom území Slovenska.

Všetky informácie o ponuke nájdete na www.digislovakia.sk/neotocime

VÝHODY, PREČO PREJSŤ K DIGI

DIGI ponúka zákazníkom televíziu a internet bez viazanosti. V DIGI televíznej ponuke navyše diváci získajú programy, ktoré u konkurencie nenájdu. Vychutnať si môžu 14 športových programov vrátane DIGI Sportu a Premier Sportu, LIVE prenosy amerického futbalu, prestížne zápasy UFC, 11 detských kanálov vrátane Ťuki TV, obľúbené programy Discovery a Eurosport či dokumentárny BBC Earth a mnohé ďalšie.
Medzi obľúbené doplnkové služby patria mobilná aplikácia DIGI GO a TV Archív.
Od apríla spoločnosť zaraďuje do ponuky nový bezkartový CA modul, ktorý sa dá jednoducho pripojiť k  televízoru a nahrádza Set-top box. Nezaberá veľa miesta, nepotrebuje samostatné napájanie ani extra diaľkový ovládač. Bezkartový CA modul zároveň podporuje automatické ladenie kanálovej mapy.

Všetky informácie o bezkartovom CA module nájdete na www.digislovakia.sk/bezkartovy-ca-modul/

MAĎARSKÝ TV BALÍK za 0,50 EUR

V aktuálnej kampani si DIGI pre maďarsky hovoriacich divákov pripravila benefit: balíček EXTRA HU+, ktorý obsahuje 37 maďarských programov, iba za 0,50 € mesačne na prvé 3 mesiace. Zľava platí na satelitnú aj káblovú televíziu. Celkovo tak môžu diváci DIGI Slovakia sledovať až 70 programov s maďarskou zvukovou stopou.