SledovaniTV zvyšuje kvalitu kanálov, počet tých FullHD ešte tento rok prekoná stovku

SledovaniTV zvyšuje kvalitu kanálov, počet tých FullHD ešte tento rok prekoná stovku Ilustr. foto: Sledovanitv

SledovaniTV pokračuje vo zvyšovaní kvality svojich kanálov. Z rozlíšenie HD ready (1280 × 720) do rozlíšenia FullHD (1920 × 1080) prepli týchto 22 kanálov a to v ČR i na Slovensku:

360TuneBox
AMC
Auto Motor Sport
Brazzers TV Europe
Cinemax 1
Cinemax 2
Discovery
Discovery Investigation
Erox
Eroxxx
film Europe
Film Europe +
film +
FilmBox
FilmBox Extra HD
FilmBox Premium
History Channel
Love Nature
Prima CNN News
Prima PLUS
Travelxp
Viasat History

V balíčkoch SledovaniTV je teraz celkom 81 kanálov v rozlíšení FullHD a 9 ďalších vo 4K. Zvyšné kanály sú v rozlíšení HD ready, niektoré aj v najnižšej SD kvalite (rozlíšenie 720 × 576). Najčastejšie je to preto, že kanál nie je vo vyššom rozlíšení dostupný, čo sa týka najmä regionálnych kanálov.
Už dnes prevádzkovateľ služby pripravuje ďalšiu vlnu zvyšovania kvality kanálov, ktorá by mohla prebehnúť na jeseň. Do Vianoc tak bude SledovaniTV ponúkať viac ako 100 kanálov v rozlíšení FullHD alebo 4K.

SledovaniTV je IPTV, čiže internetová televízia, ktorá ponúka viac ako 180 televíznych kanálov a viac ako 50 rádiových staníc. Televízne vysielanie je možné pozastaviť, pretáčať, služba umožňuje spätné prehravanie v dĺžke až 7 dní či možnosť prepínať medzi jazykovými stopami, titulkami s rôznou kvalitou vysielania od SD po 4K. SledovaniTV funguje aj ako virtuálny videorekordér, k dispozícii je až 120hodinový priestor pre záznam televízneho programu.

Aplikácia SledovaniTV je dostupná v mnohých zariadeniach. Stiahnete ju pre vybrané modely chytrých televízií od Samsungu, LG, Panasonicu, Hisense a najnovšie aj od výrobcu Vestel (napr. Toshiba, JVC, Sencor), ďalej v televíziách a set-top-boxoch so systémom AndroidTV (napr. Sony, Philips, Sharp, Thompson) od akéhokoľvek výrobcu a novinkou je aplikácia pre Amazon Fire TV Stick, samozrejmosťou je tiež podpora Chromecastu a Apple TV.

Na televíziu sa dá pozerať na počítači v prehliadači a tiež na mobiloch a tabletoch so systémom iOS a Android. Absolútnou vychytávkou je aplikácia pre chytré hodinky Apple Watch, v ktorej je možné listovať v TV programe alebo počúvať rádiá. SledovaniTV funguje v sieti ktoréhokoľvek internetového poskytovateľa nielen v SR a ČR, ale v celej Európskej únii.

SledovaniTV poskytuje IPTV ako konečným užívateľom, tak spolupracuje s viac ako 700 lokálnymi internetovými poskytovateľmi v ČR a na Slovensku a sústredí sa na expanziu do zahraničia.