Svetový futbal na DIGI: Liga Majstrov sa vracia

Svetový futbal na DIGI: Liga Majstrov sa vracia

Veľký návrat Ligy Majstrov do DIGI športovej ponuky programov je potvrdený. Zákazníci DIGI si môžu vychutnať štart Premier League, La Ligy, Serie A, Bundesligy a teraz aj zápasy najprestížnejšej klubovej súťaže sveta – LIGY MAJSTROV EUFA. To všetko na 14 športových programoch v televíznom balíku Premium.

UEFA Champions League na nových športových programoch

Liga Majstrov pribudla do širokej ponuky svetového športu na DIGI. Diváci si už čoskoro vychutnajú najprestížnejšie futbalové zápasy na 3 nových športových programoch:

• Premier Sport 2
• Nova Sport 3
• Nova Sport 4

V súvislosti so zaradením nových TV kanálov dôjde k ukončeniu vysielania staníc Digi Sport 1-3. Vzhľadom na prémiový obsah, budú tieto programy dostupné v televíznom balíku Premium, už od 14,60 € mesačne spolu s viac než stovkou televíznych programov pre celú rodinu.

Premier League, La Liga, Serie A i Bundesliga na DIGI

DIGI zákazníci sa už od polovice augusta môžu tešiť na štart ďalšieho ročníka anglickej Premier League, Serie A, La Ligy aj Bundesligy. Obľúbenú Premier League môžu diváci v najbližšej sezóne sledovať naďalej v základnom televíznom balíku Štandard, už od 9,60 € mesačne. La Liga, Serie A aj Bundesliga budú vysielané na nových športových programoch spolu s EUFA Ligou majstrov.

V balíku Premium zákazníci okrem svetového športu a prémiového futbalu nájdu aj viac než stovku televíznych programov pre celú rodinu. Svetový šport si tak diváci vychutnajú na 14 športových programoch, medzi ktoré patria Premier Sporty, Eurosporty, Nova Sporty, Fight Box, Sport1 a Sport2, Arena Sport, Auto Motor a Sport či Golf Channel.

DIGI GO

Nové športové programy budú zaradené aj do mobilnej aplikácie DIGI GO, ktorá ponúka 23 TV programov, z toho 10 športových a 13 slovensko-českých. Prehľadná mobilná aplikácia zákazníkom ponúka prestížne futbalové zápasy LIVE, ale aj zo záznamy športových stretnutí uložené vo videosekcií. Zákazníci DIGI môžu aplikáciu získať za zvýhodnenú cenu. Obľúbený šport môžu sledovať na 2 zariadeniach súčasne.

Všetky informácie nájdete na www.digislovakia.sk/liga-majstrov21/ alebo na infolinke 0850 211 112.

DIGI Slovakia – televízia a internet bez viazanosti