SledovaniTV rozširuje počet kanálov, rádií i kvalitu vysielania: počet FullHD kanálov sa zaokrúhlil na 100!

SledovaniTV rozširuje počet kanálov, rádií i kvalitu vysielania: počet FullHD kanálov sa zaokrúhlil na 100!

Október bol v znamení rozširovania programovej ponuky SledovaniTV/SledovanieTV. Pribudli hneď 4 nové kanály a 9 rádií, 7 televíznych staníc je novo prenášaných v rozlíšení 1080p (kvalita zvýšená z 720p).
K zvýšeniu rozlíšenia došlo pri programoch Cartoon Network HD, Discovery Science, Spektrum, Travel Channel HD, Viasat Explore, Viasat Nature a Duna World. Celkom je v službe SledovaniTV 100 kanálov v rozlíšení 1920×1080 alebo vyššom (4K). Ďalších 48 kanálov je dostupných v 720p.

 

Zo 4 nových kanálov bol ako prvý pridaný JOJ Šport (6. októbra, do všetkých slovenských balíčkov), nasledovali kanály Nova Lady (18. októbra, do všetkých českých balíčkov), Prima Show (25. októbra, do všetkých českých balíčkov) a konečne 1. novembra kanál Stingray iConcerts (pridaný do vybraných českých aj slovenských balíčkov).

Novembrovým bonusom je kanál TV Paprika, ktorý si môžu zadarmo užiť všetci užívatelia. Bežne je dostupný iba užívateľom s balíčkami Standard a Premium (v SR), resp. Prémiový (v SK), prípadne v balíčkoch partnerských predajcov.

Rádiá boli rozšírené o detské stanice PiGy Disko Trysko, PiGy Rozprávkové pesničky a PiGy Rozprávky, verejnoprávne ČRo Pohoda, spravodajské Z Rádio a hudobné rádia JuKej rádio, Radio Čas, Dance Rádio a Hitrádio Desiatka.

V Česku a na Slovensku služba SledovaniTV obsahuje celkom 75 rádií a 237 televíznych kanálov v rôznych balíčkoch. Základné české balíčky dnes obsahujú 74 rádií a 92, resp. 141 a 178 kanálov (postupne Základ, Standard, Premium), základné slovenské balíčky obsahujú 69 rádií a 89, resp. 123 a 158 kanálov (Základný, Štandardný a Prémiový). Ostatné televízne kanály sú dostupné v rozširujúcich balíčkoch ako je napríklad Relaxxx, Maďarský alebo Ruský.

O SledovaniTV/SledovanieTV

SledovaniTV je IPTV, čiže internetová televízia, ktorá ponúka viac ako 230 televíznych kanálov a viac ako 40 rádiových staníc. Televízne vysielanie je možné pauzovať, pretáčať, služba umožňuje spätné zhliadnutie v dĺžke až 7 dní či prepínať medzi jazykovými stopami, titulkami aj rôznou kvalitou vysielania od SD po 4K. Sledovanie TV funguje aj ako virtuálny videorekordér, k dispozícii je až 120-hodinový priestor pre záznam televízneho programu.
Aplikácia SledovaniTV je dostupná v celom rade odlišných zariadení. Stiahnete ju pre vybrané modely chytrých televízií od Samsungu, LG, Panasonicu, Hisense a najnovšie aj od výrobcu Vestel (napr. Toshiba, JVC, Sencor), ďalej v televíziách a set–top–boxoch so systémom AndroidTV (napr. Sony, Philips, Sharp, Thompson) od akéhokoľvek výrobcu a novinkou je aplikácia pre Amazon Fire TV Stick, samozrejmosťou je aj podpora Chromecastu a Apple TV.
Na televíziu sa dá pozerať na počítači v prehliadači a tiež na mobiloch a tabletoch so systémom iOS a Android. Absolútnou vychytávkou je aplikácia pre chytré hodinky Apple Watch, v ktorej je možné listovať v TV programe alebo počúvať rádia. Sledovanie TV funguje v sieti ktoréhokoľvek internetového poskytovateľa nielen v SR, ale v celej Európskej únii.
SledovaniTV poskytuje IPTV ako konečným užívateľom, tak spolupracuje s viac ako 600 lokálnymi internetovými poskytovateľmi v ČR a na Slovensku a sústredí sa na expanziu do zahraničia.