Na JOJ prichádza seriál Hranica - pašuje sa všetko, okrem ľudí, zbraní a drog (VIDEO)

Na JOJ prichádza seriál Hranica - pašuje sa všetko, okrem ľudí, zbraní a drog (VIDEO) Foto: JOJ

Televízia JOJ prichádza do novej sezóny s novinkou Hranica.

 Nový komediálny seriál Hranica sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici, kde vo fiktívnej obci Krivé žije nieľkoko rodín, ktoré sa podieľajú na pašovaní všetkého, okrem ľudí, zbraní a drog.

Do pašovania je zapletená aj jedna ukrajinská rodina, ktorá vlastní obchod s potravinami v najbližšej ukrajinskej dedine. Treťou „hlavnou postavou“ sú colníci a príslušníci hraničnej polície, ktorí sa snažia pašerákov odhaliť a prichytiť pri čine.

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli Hranica (FOTO)

Foto: JOJ

Ústredný dejový motív -lásku medzi dcérou pašeráckej dynastie a novým príslušníkom hraničnej polície - dopĺňajú menšie romániky a zakázané lásky, množstvo pašeráckych dobrodružstiev a príchody i odchody ďalších postáv, ktoré pravidelne prekvapia a oživia dej denného seriálu.

Foto: JOJ

Rôznorodá zmes charakterov prinesie množstvo zápletiek na pokraji dedinskej komédie a ľahkej romantiky, píše televízia. V hlavných úlohách sa predstavia Simona Kollárová, Braňo Deák, Hana Gregorová, Peter Sklár, Michaela Čobejová, Roman Poláčik, Jozef Vajda, Gabika Dzuríková, Jevgenij Libezňuk a ďalší úžasní herci.

Nový seriál sa objaví na obrazovkách 10. januára o 20:35.