Markíza prerušila Survivor: Medzi súťažiacimi je koronavírus

Markíza prerušila Survivor: Medzi súťažiacimi je koronavírus Foto: Markíza

V týchto dňoch mala odštartovať na obrazovkách televízií Markíza a Nova nákladná reality šou Survivor Česko & Slovensko. Už v pondelok Markíza informovala, že prvú epizódu, ktorá sa mala včera objaviť na Voyo, posunie o deň a vo štvrtok mala vysielať prvý diel aj na obrazovkách Markízy a Novy.

Markíza aktuálne zverejnila ďalšie stanovisko, v ktorom oznámila, že natáčanie prerušuje kvôli pandemickej situácii a štart vysielania sa posúva až o týždeň.

Hoci súťažiaci prileteli do Dominikánskej republiky začiatkom tohto roka a už stihli absolvovať aj niekoľko hier a súťaží, ďalšiu výrobu znemožnil výskyt ochorenia COVID-19, ktorý sa vyskytol medzi súťažiacimi. Kto konkrétne má ochorenie, televízia neoznámila.

„V rámci zodpovedného prístupu je preto nakrúcanie momentálne prerušené, aby sa zaistilo bezpečné prostredie pre celý štáb a všetkých účastníkov, a to tiež s ohľadom na nariadenia a pravidlá Dominikánskej republiky,“ napísala Markíza v tlačovej správe.  
Nový štart je naplánovaný na pondelok 17. januára na VOYO a následne v utorok 18. januára o 20:30 hod. na obrazovkách TV Markíza.