JOJ postupne redukuje VyVolených

Foto: JOJ Foto: JOJ

Podľa pôvodných plánov, ktoré zverejnila JOJ v cenníkoch pre reklamných klientov, sa mala reality šou VyVolení vysielať na jeseň denne.

 

Podľa plánov v septembri aj v októbri mali byť Vyvolení na JOJ okrem nedele každý deň a dokonca dvakrát. Večer v premiére a počas dňa v repríze. Realita je ale iná. VyVolení sa z programu JOJ postupne vytrácajú.

Na konci augusta sa vysielala relácia denne po večerných správach a repríza v popoludňajších hodinách. Potom sa posunuli za Panelák. Od druhého septembrového týždňa už na JOJ reprízované časti počas týždňa zmizli a stiahlo sa aj vysielanie v stredu, keď v tom čase ide na Markíze Modré z neba.

 Do neskoršieho vysielacieho času sa posúva aj sobotňajšia špeciálna časť VyVolení - rozhodnutie, ktoré sa z pôvodného prime-time po večerných správach posunula na neskoršiu 23 hodinu.

Od budúceho týždňa sa VyVolení nebudú vysielať okrem stredy ani v piatok. Namiesto VyVolených o 21:40 pôjde súťažno-zábavná show Cena je správna. V relácii podľa americkej predlohy diváci súťažia v tom, kto uhádne najbližšiu cenu výrobku. Reláciu moderuje Sajfa a Andrea Lehotská.
A od 7. októbra nahradí Vyvolených v pondelok nový seriál Dedičstvo.

Tu je vysvetlenie JOJ: „Denné reprízy reality šou VyVolení - Dom snov sme vysielali na jej začiatku ako motiváciu pre divákov. Šou VyVolení - Dom snov si diváci naďalej môžu pozrieť vo večerných hodinách trikrát do týždňa vždy v utorok, štvrtok a v sobotu s oveľa akčnejším obsahom. Reprízy odvysielame v televízii WAU," reagovala pre Omédiách.com hovorkyňa JOJ Lucia Kulihová.

„Zmena vysielania VyVolených je z dôvodu plánovaného nasadzovania nových formátov. Napríklad už 7. októbra štartujeme s pôvodným seriálom Dedičstvo," dodala.