Aj v Pošte pre teba bude politik

Aj  v Pošte pre teba bude politik Foto: archív RP

Jediný z opozičných politikov, ktorý je súčasťou vlády, bude v Pošte pre teba ďakovať za výnimočný čin.

 


Peter Pollák, splnomocnenec vlády pre rómske komunity, sa na svojom oficiálnom facebookovom profile pochválil, že účinkoval pri natáčaní v relácii RTVS Pošte pre teba. Status, na ktorom zverejnil fotografiu, si všimol Medan.

 

Pollák z hnutia OĽaNO bude v relácii v príbehu, ktorý sa bude týkať Radoslava z Keceroviec, ktorý s manželkou našiel drahú peňaženku s 1530 eurami. Až po niekoľkých dňoch sa mu podarilo na základe konktaktu v peňaženke vypátrať majiteľa vo Vietname, aby mu oznámil, že peňaženka sa našla.

RTVS Polláka do relácie nepozvala, ale na návrh Polláka ho do relácie zavolala produkčná spoločnosť Maja, ktorá pre RTVS reláciu vyrába. „RTVS pána Polláka do relácie nepozvala, pán Pollák si všimol v nedávnej minulosti medializovaný príbeh mladého Róma z Keceroviec Radoslava Sámela, ktorý našiel peňaženku s vysokou sumou a rozhodol sa ju vrátiť majiteľovi," povedal pre Omédiách.com hovorca RTVS Juraj Kadáš.

„Keďže sa jedná o veľmi silný a emotívny príbeh a na dnešnú dobu naozaj výnimočný čin, produkcia relácie Pošta pre teba súhlasila s návrhom pána Polláka, aby Radoslavovi verejne poďakoval prostredníctvom Pošty pre teba," povedal Kadáš.

Tento príbeh sa bude vysielať v sobotu 16. novembra o 20:20 na Jednotke.

Politici sa objavujú aj v relácii Modré z neba na Markíze. Veľký rozruch spôsbila návšteva premiéra Roberta Fica, nedávno bol v relácii aj minister vnútra Robert Kaliňák.