Markíza začala natáčať 3. sériu hitu Druhá šanca, prinášame prvé zábery

Markíza začala natáčať 3. sériu hitu Druhá šanca, prinášame prvé zábery Foto: Markíza

Hlavným hrdinom ostáva Dok – staronový primár Andrej Fabián, ktorého stvárňuje Ján Koleník. Diváci sa môžu tešiť aj na Líviu Bielovič, Sarah Arató, Filipa Šebestu či Filipa Tůmu.

Markíza začala v týchto dňoch natáčať 3. sériu seriálu z lekárskeho prostredia Druhá šanca. Slovenské pokračovanie seriálu začalo vznikať krátko po štarte nakrúcania 3. série pôvodnej talianskej verzie, aby TV Markíza mohla čo najskôr sprostredkovať ďalšie napínavé životné peripetie a dramatický osud primára Andreja Fabiána a jeho tímu na internom oddelení, informuje televízia v tlačovej správe.

Nová séria vráti na televízne obrazovky obľúbených hrdinov z oddelenia internej medicíny Nemocnice Bezručova. Prinesie ale aj nové postavy.

Foto: Markíza
Hlavným hrdinom ostáva charizmatický „Dok“ – staronový primár Andrej Fabián. Tentoraz jeho najväčším protivníkom nebude nikto z nadriadených ani kolegov, ale jeho vlastná hlava – Andrejovi sa totiž konečne začína vracať pamäť a spomienky na roky, ktoré boli dosiaľ preňho po strelnom poranení hlavy „stratené“...

Prvé dve sezóny seriálu Druhá šanca priniesla TV Markíza v roku 2022, stal sa v tom čase najsledovanejším pôvodným seriálom na celom trhu.

Foto: Markíza

Druhá šanca je slovenskou adaptáciou talianskeho seriálu DOC – Nelle tue mani, ktorý už bol medzičasom vysielaný v mnohých krajinách po celom svete. Inšpirovaný je skutočným príbehom lekára Pierdante Piccioniho, primára veľkej nemocnice v severnom Taliansku, ktorý opísal vo svojich autobiografických románoch Mínus dvanásť a Prvá pomoc. TV Markíza seriál vyrába v spolupráci so spoločnosťou Beetle producenta Petra Kelíška.