Novinky Markízy na budúci rok

Novinky Markízy na budúci rok Foto: Markíza

Gastronomická šou, Farma 5, nový seriál z lekárskeho prostredia Dokotori, ale možno aj Michal David, Richard Müller či Jana Kirschner v porote speváckej šou - takto bude vyzerať Markíza v roku 2014.

 

 

Podľa plánov televízie pre reklamných klientov Markíza bude na jar pokračovať vo vysielaní seriálov a reality šou. Opráši aj divácky osvedčenú reláciu Bez servítky. 

V Markíze sa v súčasnosti chystá nielen ďalšie série seriálov Búrlivé víno a Chlapi neplačú ale aj nový seriál z pracovným názvom Doktori, ktorý sa odohráva v prostredí kardiocentra. Doktori budú pozostávať zo série uzavretých epizód, ktorými sa na pozadí kardiologických príhod a ochorení pacientov bude prelínať príbeh dvoch hlavných postáv – kardiologičky Kláry a kardiochirurga Tomáša. "Ona by rada liečila a opatrovala, on by najradšej do všetkého rezal a prešíval. Nespája ich nič, okrem napätia a vzájomnej nevraživosti. Nebolo to vždy tak: Tomáš a Klára, boli ako študenti milencami," píše televízia.

Na jar sa dostane na obrazovku licencovaná šou Hlas Česko Slovenska 2, ktorú pripravuje Markíza spolu s Novou. Súťažiacim bude pomáhať štvorica koučov, ich mená zatiaľ televízia oficiálne nezverejnila. No nejakých si už vyhliadla. "Na muške máme rešpektované hudobné osobnosti rôznych vekových kategórií, ktorých kombinácia spoľahlivo osloví všetky cieľové skupiny divákov – Helena Vondráčková, Michal David, Miro Žbirka, Paľo Habera, Richard Müller, ale aj Nela Pocisková, Rytmus, Jana Kirschner, Majk Spirit, Katka Knechtová, Kuly či Tina."

Chystá sa aj už piate pokračovanie reality šou Farma.

Markíza pripravuje aj niekoľko gastronomických formátov. Na obrazovky sa s premiérovými epizódami vráti denná reality šou o varení Bez servítky. Každý týždeň sa v nej predstaví päť rôznych ľudí, ktorí si navzájom ochutnávajú a hodnotia svoje kulinárske špeciality.

Markíza naďalej ráta s formátmi Reflex, Smotánka a Lampáreň. Zatiaľ nepadlo rozhodnutie, či bude pokračovať aj v relácii Modré z neba.
Z akvizičných titulov má Markíze pôjde Sherlock Holmes 2: Hra tieňov, Amazing Spider-Man, Šéfovia na zabitie, Babovřesky, Šmolkovia, Neznámy, Moja krásna učiteľka, Jonesovci, Uhol pohľadu. Ale napríklad aj turecký seriál Fatmagül či Sultán IV.