Na obrazovky prichádza nový filmový kanál

Na obrazovky prichádza nový filmový kanál

FilmBox EXTRA bude prinášať výber zo svetovej kinematografie. Prémiová stanica bude spustená na Slovensku a v Českej republike rovnako - 20. januára.
Vymení súčasný medzinárodný program FilmBox Extra 1.

 

 

„Diváci sa môžu tešiť na televízne premiéry hollywoodskych blockbusterov, ocenené filmy z produkcie svetových kinematografií aj tie najlepšie seriály," hovorí Berk Uziyel, generálny riaditeľ siete FilmBox. Prinesie hviezdy ako Bradley Cooper, Kate Winsletová, Jodie Fosterová, Christopher Waltz, Steven Seagal, Uma Thurmanová či Jason Statham.

FilmBox Extra bude súčasťou prémiových ponúk hlavných televíznych operátorov na českom a slovenskom trhu, teda aj platforiem Skylink, UPC, Digi TV a ďalších operátorov.

Niektoré tituly z programu FilmBex Extra:
Carnage
V réžii Romana Polanského sa stretnutie rodičov dvoch detí zvrtne na krvavú vojnu. Herecký koncert Jodie Foster, Johna C. Reillyho, Kate Winslet a Christopha Waltze.
Magic Mike
Channing Tatum hrá pod taktovkou Stevena Soderbergha striptéra, ktorým počas svojich mladých čias skutočne bol.
Borgia
Meno Borgia je dodnes synonymom tých najhorších zločinov a nerestí. Dvanásťdielny seriál historický seriál z obdobia Da Vinciho, Michelangela či Machiavelliho.
Pápežka Jana
V 9. storočí vraj na pápežský stolec zasadla žena prezlečená za muža. Keď prechádzala Rímom nečakane porodila a bola ubitá davom. Film o legende, ktorá sa možno skutočne stala.

Do rodiny staníc FilmBox patrí taktiež FilmBox HD, FilmBox Family, FilmBox Plus, FightBox, DocuBox, FashionBox, EroX, hudobný kanál 360 TuneBox a taktiež nová stanica FilmBox Arthouse a Fast&Fun.