Markíza prináša reality show z rodín známych hokejistov - Zlaté manželky

Markíza prináša reality show z rodín známych hokejistov - Zlaté manželky Foto: Markíza

Nová reality show prináša podľa televízie "exkluzívny pohľad do zákulisia života manželiek najlepších slovenských hokejistov."

 

 

 

Televízia Markíza sa už vo veľkom chystá na olympijský hokej, na ktorý získala po prvýkrát vysielacie práva. Ešte predtým natočila reality show, v ktorej prináša pohľad na život žien slovenských hokejistov. Štáb televízie Markíza cestoval za manželkami po Slovensku, ale aj do Ameriky.

 

„V niekoľkých epizódach tak budete môcť nahliadnuť do súkromia našich hokejových hviezd. A v hlavných úlohách sa predstavia práve manželky slávnych hokejistov Ľuba Višňovského, Tomáša Kopeckého, Milana Bartoviča, Jozefa Stümpela a Branka Radivojeviča," avizuje Markíza. Televízia prinesie pohľad na bežný život manželiek, ale aj to, ako vnímajú vzostupy a pády svojich mužov.

 Odporúčame aj: Prehľad olympijského hokeja na Markíza a Dajto

Prvý diel sa objaví na obrazovke v pondelok 3. februára o 21.40 a potom v repríze v sobotu o 18 hodine a ešte jedna repríza pôjde v pondelok o 8:30.

Štáb bol napríklad v domácnosti Ľuba Višňovského. Katarína Višňovská sa vzdala svojej práce a všetko podriadila svojmu manželovi Ľubovi, ktorý momentálne pôsobí v Amerike.