Markíza hľadá nových ľudí po celom Slovensku

Markíza hľadá nových ľudí po celom Slovensku

Televízia Markíza chystá neobvyklý veľký konkurz, kde hľadá zábavných ľudí. Kastingy budú prebiehať od konca februára a v marci v deviatich mestách po celom Slovensku.

 


Televízia neprezradila podrobnosti, len oznamuje, že „hľadá nové talenty."

 

"Tam, kde sa objavíš, ľudia odpadávajú od smiechu? Všetci ťa milujú vďaka tvojim srandičkám? Máš pocit, že si skrytý talent a všetko, čo sa vysiela, je (vlastne) nuda? Ak si trikrát odpovedal „áno", gratulujeme! Presne teba hľadáme. Nezáleží na tom, či si herec alebo domáci zabávač. Ukáž, čo je v tebe, všetci sú vítaní! Neváhaj, prihlás sa a my prídeme za tebou. Staň sa novou hviezdou televízie Markíza!" láka televízia.

Podľa informácií Omédiách.com kasting nie je súčasťou talentovej šou. Markíza hľadá nových ľudí rôzneho veku do zábavných projektov. V prihláške sa nepýta len na vzhľad a vek,  zamestnanie, ale chce vidieť aj video, napríklad z rodinnej oslavy, či z vystúpenia.

Markíza mala do konca minulého roka aj špeciálny program TV Fooor, venovený hlavne zábave. Na konci minulého roka ho zrušila. V súčasnosti má stále voľné miesto po zrušenom Modrom z neba. Je možné, že stredajšie emócie chce nahradiť novou zábavou.

Zábavu ako silný televízny prvok popri seriáloch má v pláne čoraz viac presadzovať aj konkurenčná TV JOJ. Ktorá robí zábavnejší Panelák, priniesla nové zábavné formáty Kukátko či nových Profesionálov.


Termíny a miesta konania kastingov:
28.2.2014 Senica
1.3.2014 Bratislava
2.3.2014 Nové Zámky
7.3.2014 Bardejov
8.3.2014 Košice
9.3.2014 Humenné
14.3.2014 Žilina
15.3.2014 Banská Bystrica
16.3.2014 Poprad