Markíza a JOJ sa pretekajú so speváčkami t.A.T.u

Markíza a JOJ sa pretekajú so speváčkami t.A.T.u Foto: Markíza

Markíza a JOJ sa cez víkend pretekali v promo ruskej skupiny známej spred 13 rokov. JOJ účasť speváčok t.A.T.u avizovala v seriáli Panelák, Markíza v Teleráne.

 

 

Nakoniec prišla len jedna zo speváčok, pretože druhá nestihla lietadlo. Na Markíze v Teleráne bola Julia Volkova so spevákom Kukom z Horkýže Slíže, s ktorým sa spevácke duo chystá koncertovať.

„Veľké hviezdy z Ruska sa mali objaviť už v pondelok v seriáli Panelák. V pláne bolo nakrúcanie nového videoklipu spolu s frontmanom slovenskej kapely Horkýže Slíže Kukom. Ryšavovlasá Jelena lietadlo nestihla. Ruskú speváčku sa snažia čím skôr dopraviť na Slovensko, aby sa mohla v pondelok v obedných hodinách zúčastniť nakrúcania. Pokiaľ sa Jelene ale nepodarí pricestovať, tmavovlasá Julia bude musieť zaskočiť aj za svoju kolegyňu," napísala JOJ.

Ruské dievčenské duo tvoria Jelena Katina a Julia Volkova.

Skupinu sformoval v roku 1999 producent Ivan Šapovalov a obe dievčatá mali v tom čase iba štrnásť rokov. V roku 2001 vydali debutový album 200 Po Vstrečnoj, ktorý vyšiel následne aj v anglickej verzii pod názvom 200 km/h in the Wrong Lane. Zatiaľ posledný, v poradí tretí štúdiový album Vesjolye Ulybki vyšiel v roku 2008.