Skylink divákom: Ak nepotvrdíte program Markíza HD, deaktivujeme ho

Skylink divákom: Ak nepotvrdíte program Markíza HD, deaktivujeme ho

Prevádzkovateľ satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group, informuje o nutnosti potvrdenia záujmu o príjem programu Markíza HD. Reaguje tak na žiadosť Markízy od káblových a satelitných operátorov technický poplatok za programy vysielané v HD kvalite.

 


„Vzhľadom k tomu, že Skylink aktuálne poskytuje program Markíza HD bezplatne v rámci balíčka Digital HD, nie je možné stanoviť počet zákazníkov, ktorí reálne Markízu HD sledujú. Preto sme nútení požiadať našich zákazníkov o potvrdenie príjmu tohto programu," píše v tlačovej správe spoločnosť. Bez potvrdenia príjmu bude program Markíza HD na karte Skylink deaktivovaný.
„Aby sme predišli veľkému náporu na zákaznícky servis, budú zákazníci Skylinku o nutnosti potvrdenia príjmu Markízy HD informovaní priebežne a postupne budú rovnako prebiehať deaktivácie."
Celý proces bol spustený 25. 4. 2014 a bude trvať približne 4 týždne.

Viac: Markíza nechce poskytovať signál HD zadarmo

 

Žiadosť o potvrdenie príjmu bude zasielaná zákazníkom e-mailom vždy s 10 denným predstihom pred deaktiváciou. V prípade, že zákazník nestihne potvrdiť príjem Markízy HD pred jej deaktiváciou, môže tak urobiť aj dodatočne a príjem programu bude následne opäť aktivovaný.

Potvrdenie príjmu Markízy HD bude možné:
• prostredníctvom webového formuláru tu
• alebo odoslaním potvrdzujúcej SMS na telefónne číslo 7017 (cena SMS je 0,40 € vrátane DPH) v tvare:
SKYLINK(medzera)MARKIZAHD(medzera)ČÍSLO VAŠEJ DEKÓDOVACEJ KARTY
napr.
SKYLINK MARKIZAHD 42015874235 (Číslo vašej dekódovacej karty nájdete na dekódovacej karte pod čiarkovým kódom).

Toto opatrenie sa netýka programu Markíza, ktorý je vysielaný v štandardnom rozlíšení, ale výhradne programu Markíza HD, ktorý je vysielaný vo vysokom rozlíšení.