JOJ stopla Panelák, dôvod bol zvláštny

JOJ stopla Panelák, dôvod bol zvláštny Foto: JOJ

„Denný seriál Panelák sa vysielať nebude. Dôvodom je, že sú všetci jeho obyvatelia v prísnej karanténe. Rozšírilo sa medzi nimi vysoko infekčné ochorenie, a teraz všetci ležia doma s horúčkami," napísala televízia v stredu na svoj web.

 


Vírus do paneláku ako píše JOJ na webe, priniesla Terezka zo škôlky. „Pred pár dňami ju začalo bolieť bruško a teploty jej vystúpili do výšin. Pri lôžku sa striedal Jakub s Ivanou, a tak je logické, že chorobu chytili aj oni dvaja. Jakub zas v práci nakazil Renči a workoholika Egona. Ten to preniesol na údajného syna Ignáca, ako aj na Alicu. „Kávička a kroasantík" zas vírusom nakazila tehotnú Inči, ktorá sa teraz vážne obáva o zdravie svojho dieťatka."

 

Namiesto Paneláku vysielala televízia v stredu film Žralok v Malibu. Diváci podľa reakcií nadšení týmto vtipným vysvetlením neboli. Vyčítali jej prečo rovno nenapísala, že to bolo kvôli hokeju. V stredu večer Jednotka vysielala zápas z MS v hokeji, kde sa stretla slovenská reprezentácia s Nórskom. Posledná tretina hokeja mala podľa údajov PMT/TNS SK trhový podiel (v skupine 12+) 51,2 percent, Žralok v Malibu 11,2 percent.

„Nepopierame, že sme Panelák odsunuli kvôli hokeju. Keďže je seriál známy svojimi vtipnými scénami, chceli sme jeho odsunutie odkomunikovať vtipnou formou," povedala pre topky.sk PR manažérka JOJ Katarína Gajdošíková.