Nová DIGI: Služba má mesiac. Predaj prekonal očakávania

Nová DIGI: Služba má mesiac. Predaj prekonal očakávania

Spoločnosť DIGI Slovakia od 1.mája t.r. prevádzkuje v segmente satelitnej TV službu Nová DIGI. Nová DIGI je postavená na najnovšej technológii DVB-S2 s kompresiou videa MPEG-4 a zvukom vo vysokej kvalite - AAC. Pri dizajne a implementácii novej služby brala spoločnosť ohľad najmä na spätnú väzbu od existujúcich zákazníkov. Výsledkom je kvalitný obraz ako v SD, tak aj HD kvalite, programový sprievodca (EPG) pre skoro všetky TV kanály a samozrejme úplne nový typ Set Top Box.

 

 

Služba využíva spoločnú satelitnú platformu so spoločnosťou Slovak Telekom. Technická konsolidácia prináša ďalšiu výhodu pre Novú DIGI, a tou je pružnejšie reagovať na potreby zákazníkov, či už pri rozširovaní televízneho rastra alebo zvyšovaní kvality technickej stránky služby. Úplnou samozrejmosťou je proaktívny monitoring a redundatné riešenie každého významného komponentu novej služby s ohľadom na čo najvyššiu dostupnosť. Nová DIGI prináša vysokú technickú kvalitu a spoľahlivosť v každom detaile.

Služba DIGI je aj naďalej poskytovaná samostatne, pod svojou značkou, so svojou programovou ponukou a doplnkovými funkciami.

Predpokladom prijatia tejto služby (Nová DIGI) je prechod na nové Set Top boxy KAON HD, ktoré spoločnosť prenajíma za 1,50 EUR mesačne. Výmena STB je nutná z dôvodu kompatibility s novou službou, zároveň jeho funkčnosť a jednoduché, prehľadné užívateľské rozhranie prináša úplne nový komfort spojený so sledovaním obľúbených televíznych programov.

S novou službou predstavila spoločnosť DIGI aj nový firemný web digislovakia.sk, ktorý bol vyvíjaný v spolupráci so spoločnosťou Zoznam, s.r.o., ktorá rovnako ako DIGI Slovakia patrí do skupiny Slovak Telekom. Nový web je zároveň najrýchlejším spôsobom, ako sa dostať k Novej DIGI.

Z pôvodného predsavzatia zriaďovať Novú DIGI max. do 7 dní od objednávky nastal posun v plánoch.
Marcel Šatanek, generálny riaditeľ DIGI Slovakia: „Nová DIGI zaznamenala za prvý mesiac svojej existencie obrovský boom. Predaj tejto služby prekonal všetky naše očakávania. Na jednej strane sme záujmom zákazníkov potešení, na strane druhej, ani našich takmer 90 technikov po celom Slovensku nevie splniť pôvodné plány na zriaďovanie služby. Z predpokladaných 7 dní sme dnes na 15. Mrzí nás to, ale Nová DIGI je skutočne zárukou kvality, je programovo bohatšia, takže sa na ňu chvíľu oplatí počkať. Samozrejme vzniknutú situáciu nepodceňujeme a snažíme sa ju riešiť."

Kontakt na spoločnosť: www.digislovakia.sk, zákaznícka linka: 0850 211 112, predajné miesta: ich dostupnosť zistíte na webe.