Nová DIGI prináša v ŠTANDARD balíku 69 programov za 9,60 eur

Nová DIGI prináša v ŠTANDARD balíku 69 programov za 9,60 eur

Spoločnosť DIGI Slovakia od 1. mája t. r. prevádzkuje v segmente satelitnej TV službu Nová DIGI. Nová DIGI je postavená na najnovšej technológii DVB-S2 s kompresiou videa MPEG-4 a zvukom vo vysokej kvalite - AAC. Pri dizajne a implementácii novej služby brala spoločnosť ohľad najmä na spätnú väzbu od existujúcich zákazníkov. Výsledkom je kvalitný obraz ako v SD, tak aj HD kvalite, programový sprievodca (EPG) pre skoro všetky TV kanály a samozrejme úplne nový typ Set Top Box.

 

Programová ponuka Novej DIGI je bohatá

Za nezmenenú mesačnú cenu 9,60 dostanú klienti satelitnej platformy DIGI balík ŠTANDARD (k dnešnému dňu je to 69 programov) v spoľahlivejšej technickej kvalite. V ponuke je aj balík MAXI (k dnešnému dňu 90 programov). K týmto programom ponúka Nová DIGI balíky EXTRA: EXTRA ŠPORT HD, v ktorom sú tri športové programy v kvalite HD (DIGI Sport 1, DIGI Sport2 a TV Slovak sport 2) za mesačnú cenu 2 eura. Balík EXTRA HBO (HBO, HBO2 a HBO Comedy) je záujemcom poskytovaný za najnižšiu cenu na trhu 6 eur a balík EXTRA HU (momentálne 20 najsledovanejších maďarských programov) majú naši zákazníci už za 1,30 eur mesačne.

Spoločnosť upozorňuje, že zaraďovanie nových programov do ponuky sa v podstate deje denne. Tento trh a ponuka programov v Novej DIGI je proces každodenný.

 Prenájom DIGI boxu

Predpokladom prijatia tejto služby (Nová DIGI) je prechod na nové Set Top boxy KAON HD, ktoré spoločnosť prenajíma za 1,50 eur mesačne. Výmena STB je nutná z dôvodu kompatibility s novou službou, zároveň jeho funkčnosť a jednoduché, prehľadné užívateľské rozhranie prináša úplne nový komfort spojený so sledovaním obľúbených televíznych programov.

Štandardný set-top-box s rovnakými funkcionalitami ako má DIGI box si je možné na trhu bežne kúpiť za cenu okolo 45 eur. Spoločnosť DIGI Slovakia prenajíma nový HD box za 1,50 eur, to znamená, že si ho zákazník môže prenajať na 30 mesiacov a nepreplatí ho. Výhoda prenájmu je zrejmá. Zákonnú záruku výrobcovia poskytujú len na 24 mesiacov. Pri kvalite výrobkov v tomto cenovom pásme nemôže spotrebiteľ predpokladať, že bude takýto set-top-box fungovať bez poruchy viac ako 36 mesiacov, skôr je prekvapením, ak je tomu tak viac ako 24 mesiacov.

Výhod pri prenájme DIGI boxu je viac

V prípade prenájmu DIGI boxu sú náklady rovnomerne rozložené, navyše pri poruche boxu garantuje spoločnosť vyriešenie problému (reklamáciu) do 3 dní. V praxi to znamená, že v prípade poruchy technik nezisťuje príčinu, vymení DIGI box za funkčný a zákazník môže využívať služby platenej satelitnej televízie nerušene ďalej. V prípade štandardného boxu, zakúpeného na trhu sa v prípade poruchy aplikuje zákonom stanovená 30 dňová reklamačná doba, kedy je nutné priniesť pokazený box do obchodu, vypísať reklamačný protokol a počkať na vyjadrenie obchodníka o uznaní, resp. zamietnutí reklamácie. V danom čase, ktorý závisí od obchodníka, zákazník nemôže sledovať službu platenej satelitnej televízie.

Kontakt na spoločnosť: www.digislovakia.sk, zákaznícka linka: 0850 211 112, predajné miesta: ich dostupnosť zistíte na webe.