Minulý týždeň sa najviac darilo TV Markíza

Minulý týždeň sa najviac darilo TV Markíza

Najsledovanejšou reláciou na Jednotke bola minulý týždeň Naj dedinka Slovenska.

Podľa údajov PMT/TNS SK mala rating 6,44 percent, pričom RTVS sa pochválila, že posledná časť, ktorá bola natáčaná v obci Priepasné, prilákala k obrazovkám až 300 tisíc divákov. Na to, aby bola zábavná relácia jednotkou na trhu to zďaleka nestačilo. Naj dedinka Slovenska sa nedostala ani medzi TOP 10 relácii minulého týždňa.

TOP 10 relácií 31. týždňa na Jednotke

Tradične medzi najsledovanejšie relácie patria spravodajské formáty Markízy a JOJ. Najsledovanejšou reláciou minulého týždňa boli Televízne noviny vysielané v nedeľu večer (Rtg 13,38%), za nimi nasledoval Šport na JOJ (28. júla) a na ďalšom mieste boli Veľké Noviny JOJ (28. júla).

TOP 10 relácií 31. týždňa

Kým na súkromných televíziách sú väčšinou na prvých priečkach večerné správy, na Jednotke patrí medzi jej najsledovanejšie relácie Góly – body – sekundy.

Minulý týždeň sa celkovo najlepšie darilo televízii Markíza, ktorá mala celodenný rating 2,69%, na druhom mieste skončila TV JOJ (2,09%). Jednotka skončila za nimi s výraznejším odstupom (Rtg mala len 1,12%).

Z menších televízií sa najviac darilo TV Doma (0,73), nasledovala Plus (0,61) a za ňou Dajto (0,59). Pre porovnanie Dvojka mala Rtg 0,31, čoo je len niečo viac ako TA3 a Wau (obe po 0,28%).

Údaje sú  podľa PMT/TNS SK v kategórii 12+.