Nová séria Paneláku začne streľbou

Nová séria Paneláku začne streľbou Foto: JOJ

Seriál televízie JOJ Panelák sa po letnej prestávke vráti už v auguste.

 


Aj túto jeseň bude patriť seriálu Panelák jeden z najlukratívnejších vysielacích časov. V poradí už 14-tá séria začína už 25. augusta večer. Pričom začne celkom zostra, keď idylku dvojice Maslák so seriálovou Baškou pri víne preruší výstrel namierený práve k ich stolu.

Na jar televízia ustúpila od zábavného charakteru k dramatickejšiemu, pri ktorom zostane aj na jeseň. „Koncepcia ostáva pôvodná, aká sa určila v polovici apríla. Diváci sa môžu tešiť na silné linky plné napätia a emócie sa budú striedať s komickými," povedala pre Omédiách.com Katarína Gajdošíková z JOJ.

 

Dej sa bude odohrávať aj okolo trojuholníka Jakub, Hoffa a Ivana. Mafián a sukničkár Maslák bude kandidovať na starostu mestskej časti. Práve tento moment používa aj rozsiahla teasingová kampaň po Slovensku, za ktorou je televízia JOJ.

Viac: Kto je za záhadnou kampaňou o mafiánovi a starostovi?

Zo seriálu sa vytratí Eva Sakalová a Zuzana Haasová, ktorá sa objaví v novom seriáli Dr. Ema. Okolo Dušana Janča sa bude odvíjať iná dejová linka. V 14-tej sérii by sa tiež nemal objaviť Tomáš Pokorný, ktorý hral len menšiu úlohu Maslákovho pomocníka Vila.