Markíza vystrihla parodické pasáže Puškárovej a Horváthovej

Markíza vystrihla parodické pasáže Puškárovej a Horváthovej Reprofoto Markíza

Pri repríze novej zábavnej relácie Kredenc chýbali sekvencie, ktoré si uťahovali zo Zlatice Puškárovej a Kvety Horváthovej.

 


V pondelok minulý týždeň Markíza odvysielala prvý diel novej zábavnej relácie Kredenc Dana Dangla. Známi humoristi z niekdajšej Partičky či S.O.S. parodujú rôzne televízne relácie, medzi nimi Televízne noviny, Farmu, či Reflex.

 

Repríza Kredenca v sobotu však nebola to isté, ako premiéra v pondelok. Podľa Pluska.sk niektoré pasáže, ktoré si robili srandu zo Zlatice Puškárovej a Kvety Horváthovej, sa vystrihli.

Z reprízy vypadla podľa topiek scéna, kde sa Kemka pýta „Kde máš malého?" a Polnišová odpovedá a vyťahuje dieťa z kočíka: „no šak, keď nemôže byť so svojím tatkom, tak ho musím nosiť sem." Pri Horváthovej podľa pluska.sk vypadla menovka, kde ju predstavujú ako Krepku.

„Ani Zlaticu ani Kvetku scény z Kredenca ,nenahnevali‛ a tvrdiť niečo podobné by bolo klamstvo. Rovnako si nič ‚nevydupali‛, rozhodnutia o obsahu vysielaného programu robí výlučne vedenie televízie, nie moderátori," povedala pre topky.sk hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová.

"Úprimne, reprízu som nevidela, takže sa k tomu neviem vyjadriť... Relácia však patrí vysielateľovi, takže s ňou môže robiť čo chce," povedala pre Omédiách.com herečka Petra Polnišová. „Vraj sa niečo vystrihlo, ale či to bolo na niekoho popud neriešim. A ak by tomu bolo tak, tak by ma to skôr pobavilo... Každopádne je to parodická relácia, to znamená, že sa v nej aj naďalej budú objavovať paródie na televízne formáty a spoločenské dianie.. a mám pocit, že zatiaľ je televízia s Kredencom spokojná," dodala Polnišová.

Premiéra prvého dielu mala nadpriemerný podiel 31,7 percent v kategórii 12-54.