Šimkovičová sa vracia na obraz aj s novým formátom o celebritách

Šimkovičová sa vracia na obraz aj s novým formátom o celebritách Reprofoto Markíza

Nielen JOJ, aj Markíza bude pozerať cez kľúčovú dierku do príbytkov našich "celebrít."

 

 

Doposiaľ Markíza vysielala reláciu Reflex len cez pracovné dni. Od 1. februára 18:30 nasadzuje Markíza v sobotu večer Reflex špeciál, kde bude televízia navštevovať celebrity v ich domácnostiach, priblíži ich bežný každodenný život.
Reláciu o živote celebrít má aktuálne JOJ s názvom Sladký život, ktorú vysiela niekoľkokrát denne a pôjde aj cez víkend.

Viac: Až trikrát denne má JOJ reality šou o celebritách - Sladký život

Moderátorkou Reflexu špeciál bude Martina Šimkovičová, ktorá moderovala Televízne noviny a po dlhšom čase sa vracia na televízne obrazovky. „Dostala som zaujímavú ponuku, ktorá je vzhľadom na to, že som na materskej dovolenke, časovo nenáročná. Je to také milé pracovné odskočenie si od materských povinností," povedala Šimkovičová.

Reflex špeciál sa bude vysielať každú nedeľu o 18:20 a podľa televízie sa bude venovať najmä ľahším lifestylovým a šoubiznisovým témam. Okrem života "celebrít" prinesie aj „tipy ako si dobre a pritom lacno navariť. Diváci vďaka relácii navštívia najkrajšie domy či záhrady Slovenska a spoznajú ľudí, ktorí sa rozhodli žiť inak ako väčšina spoločnosti," informuje televízia.

Súčasťou relácie bude aj rubrika "zmena týždňa", v ktorej záujemcovia prejdú zásadnou zmenou svojho vzhľadu.
Markíza už jednu reláciu o živote „celebrít" má – Smotánku. Tú vysiela v rovnakom čase, ale v sobotu.