JOJ má nový seriál Kolabs. Námet vymyslela manželka Petra Batthyányho

JOJ má nový seriál Kolabs. Námet vymyslela manželka Petra Batthyányho

V novom sitkome sa objavia herci z Mafstory, Profesionálov aj zo seriálu Vdova.

 

 

 

Námet seriálu vymyslela Dagmar Batthyányová s podporou manžela Petra Batthyányho. Na realizáciu seriálu oslovili režiséra Martina Babulica.

Hlavnými postavami sú dvaja bratranci, Žolty - Peter Batthyány, ktorý sa vrátil z cesty po svete, a nešikovný inteligent Vasilko - Ady Hajdu. „S oboma zažijeme veľa srandy, napätia a nečakaných komických situácií, do ktorých sa naši dvaja podnikaví bratranci dostávajú výlučne vlastnou vinou. Za každých okolností chcú dobre zarobiť, ale veľa sa pritom nenarobiť. Využívajú pritom nielen svoje "šikovné ručičky a prešpekulované hlavičky", ale aj svojich kamarátov," píše televízia.

Ich dve energické mamy hrajú Jana Oľhová a Eva Večerová.

Foto: JOJ

Základnú štvoricu dopĺňajú manželia Michaela Čobejová a Roman Pomajbo, ktorí sú rodinke vždy a stopercentne poruke, a to v dobrom aj v zlom.

 

 Odporúčame aj: Seriál Horná Dolná láme rekordy. V čom spočíva jeho úspech?

Postavy:

Zsolty (Peter Batthyány) ako malý optimistický podvodník, manipulátor so srdcom bez vzdelania, ale s úžasnou empatiou a schopnosťou predať čokoľvek.

Vasiľ - Zsoltyho bratranec (Ady Hajdu) je rovnako lenivý ako Zsolty, ale neschopný manuálne čokoľvek vytvoriť. Je lakomec, ufrflaný a bojazlivý, má paniku zo žien, no veľmi ich túži mať.

Zelda – Zsoltyho mama (Jana Oľhová) bývalá gogo tanečnica bez predsudkov, vždy uvedie veci na správnu mieru. Skvelá spoločníčka a zlá matka, miluje jedlo a drží „vínové a drinkové diéty".

Sitkom Kolabs bude mať premiéru vo štvrtok 26. marca o 21:45.