Prichádza nový seriál Dáma v závoji. Prinášame podrobnosti

Prichádza nový seriál Dáma v závoji. Prinášame podrobnosti Foto: Markíza

"Skrýva svoju tvár, aby odhalila pravdu a... A potrestala vinníkov, ktorí ju pripravili o všetko!"

 


Nový taliansky romantický 12 dielny seriál Dáma v závoji (v origin. La Dama Velata) vysiela Markíze. Odohráva na konci 19. storočia.
Hrajú: Miriam Leone, Lino Guanciale, Jaime Olias, Andrea Bosca, Lucrezia Lante della Rovere, Luciano Virgilio.

Hlasy hlavným postavám prepožičali známi slovenskí herci - Petra Vajdová a Vlado Kobielsky.

 Odporúčame aj: Seriál Dáma v závoji sa u divákov chytil. Pozrite si prvé čísla

Vysiela sa v utorok, stredu a štvrtok o 21.45 (Od 2. júna.)

O čom je seriál?

Život krásnej Clary Grandiovej (Miriam Leone) sa dramaticky zmenil v deň, keď ju neznámy útočník surovo napadol, s evidentným úmyslom zniesť ju zo sveta! V ten deň totiž pre všetkých ostatných, blízkych i nepriateľov, zomrela vo vlnách rozbúrenej rieky... A stala sa niekým iným, tajomnou ženou v závoji, odhodlanou odhaliť pravdu - nech to stojí čokoľvek a nech už cena, ktorú bude každý zo zúčastnených i ona sama musieť zaplatiť, bude akákoľvek vysoká – a potrestať vinníkov!

Zatiaľ však ešte nenastal ten správny čas, preto zatiaľ len z diaľky nepozorovaná sleduje príťažlivého muža, zúfalo plačúceho na hrobe, v ktorom nikto neleží. Svojho muža! Inštinktívne by sa k nemu najradšej okamžite rozbehla, objala a upokojila ho, že nezomrela, ako si všetci myslia... Že síce nebola vždy šťastná, no že ho miluje. A vystískala by ich krásnu dcérku Auroru, ktorá dnes otca sprevádza. No nemôže. Pretože skrátka nevie, či sú horúce slzy, ktorými Guido (Lino Guanciale) kropí jej hrob, pravé! Naozaj ho jej strata zlomila? Skutočne ju tak veľmi miloval a slzy, ktoré sa mu rinú po tvári, sú prejavom úprimného žiaľu – alebo sú naopak neklamným znakom kajúcneho hriešnika, ktorý sa nedokáže vyrovnať s tým, čo spôsobil?!

A navyše nedokáže zabudnúť na ten osudný deň, z ktorého si pamätá všetko – bolesť, ruky človeka, ktorý ju sotil do rozbúrenej rieky, jej desivý hukot, cvendžanie konských podkov kdesi v diaľke... Všetko, okrem útočníkovej tváre! Kto bol tým diablom v ľudskej koži, ktorý ju pripravil o všetko? Niekto známy? Dávny nepriateľ? Alebo nebodaj predsa len jej milovaný Guido? To Clara zatiaľ žiaľ, vôbec netuší. A aj preto sa ponára do spomienok, ako to všetko vlastne začalo...