Martin už dlhé roky vie, čo je drina a úspech

Martin už dlhé roky vie, čo je drina a úspech Foto: Sttp.sk

Martin Polkoráb už niekoľko rokov úspešne reprezentuje Slovensko v stolom tenise telesne postihnutých. Aj vďaka podpore spoločnosti VISTA real.

 

 

Pred takmer 10 rokmi Martin Polkoráb získal zlato na medzinárodnom turnaji Hungarian Open 2006 a v tom istom roku aj striebro na 1st Serbia Open 2006. Od vtedy pravidelne reprezentuje Slovensko na významných turnajoch po boku špičkových zahraničných aj našich športovcov. V tíme je pravidelne s Dušanom Riapošom. Na majstrovstvách Európy v Splite v roku 2011 jeho tím získal zlato. Z Majstrovstiev Európy v Maďarsku v roku 2013 si priniesol hneď dve trofeje.

Foto: Sttslovkarpatia.sk


Trénovať, zúčastňovať sa súťaži pri podmienkach pre telesne postihnutých športovcov na Slovensku nie je jednoduché. Martin môže športovať aj vďaka niekoľkoročnej podpore spoločnosti VISTA real, ktorá sa zaoberá budovaním objektov na bývanie, administratívu ako aj obchodné priestory a jej krédom je kvalita života.

Spoločnosť VISTA real podporuje už niekoľko rokov aj mnohých ďalších športovcov: aktuálne je napríklad reklamným partnerom 1. basketbalovej ligy žien a junioriek v Pezinku a finančne podporuje aj mládežnícky futbal v Pezinku.