Na Slovensko prichádza NOVA Sport 2. Poznáme termín

Na Slovensko prichádza NOVA Sport 2. Poznáme termín

Skupina Nova rozšíri od 5. septembra svoju televíznu ponuku o novú športovú stanicu NOVA Sport 2, ktorá bude vysielať nielen v Česku ale aj na Slovensku.

 

 

„Na novej stanici NOVA Sport 2 predstavíme verejnosti nové atraktívne športy a budeme vo väčšej miere využívať práva na vysielanie prestížnych športových akcií. Pre športových nadšencov pripravíme dvojnásobné množstvo hodín nabitých športom s dôrazom na veľké množstvo priamych prenosov," hovorí Christoph Mainusch, konateľ a generálny riaditeľ skupiny Nova.

Nová stanica bude ponúkaná ako prémiová a bude vo vybraných balíčkoch operátorov UPC a O2 v Českej republike. V súčasnosti podľa televízie prebiehajú rokovania o zaradení do ponuky slovenských operátorov. Oba kanály NOVA Sport budú v rámci služby VOYO v Českej republike a na Slovensku.

NOVA Sport sa stáva zastrešujúcou značkou pre ponuku športových staníc NOVA Sport 1 a NOVA Sport 2.

Odporúčame aj: Na Slovensku už môže vysielať Nova Sport 1 a 2

NOVA Sport 2 rozširuje programovú ponuku NOVA Sport o športy ako Ultimate Fighting Championship (UFC), ponúkne rugby, turnaje v šípkach, basketbalovu NBA.

NOVA Sport 1 bude naďalej orientovaná predovšetkým na mainstreamové športy s účasťou slovenských športovcov, zameria sa predovšetkým na NHL. Ponúkne Wimbledon s Dominikou Cibulkovou či Martinom Kližanom, celú sériu ATP Tour alebo Moto GP, Európsku ligu, futbalovú klubovú súťaž FA Cup.

Diváci, ktorí majú záujem o kompletnú ponuku prémiových kanálov NOVA Sport 1 a NOVA Sport 2, si môžu predplatiť službu VOYO alebo sa obrátiť na svojho operátora.