Satro začína ponúkať televíziu aj cez satelit

Satro začína ponúkať televíziu aj cez satelit Foto: Omédiách.com

Spoločnosť Satro rozširuje svoju ponuku aj pôsobnosť.

 


Od 02. novembra 2015 rozširuje pôsobnosť na celé územie Slovenska. Začína ponúkať okrem svojich aktuálnych služieb novú digitálnu televíziu cez satelit a nový internet prostredníctvom DSL.

 

Digitálna televízia od Satra sa volá SATROsat a ponúka ju prostredníctvom DTH platformy. Spomínaná služba bude vysielať svoju programovú ponuku cez SES ASTRA.

„Výhody služby SATROsat je perfektné pokrytie touto službou a rýchly servis v cene služby. Zákazníci s touto službou tiež získajú možnosť objednať si doplnkové služby - ako napríklad mobilnú televíziu s archívom Touch TV, prenajať si zariadenia a sledovať až na troch televízoroch. Okrem toho počas využívania služby SATROsat majú zákazníci nárok na tzv. nekonečnú záruku na prenajaté zariadenia," povedal František Kadúch z vedenia spoločnosti na tlačovej besede. Odlíšiť od ostatných sa chcú podľa jeho slov nekonečnou zárukou, ponukou zákazníckeho servisu a pohotovostnú linku v cene služby a rozšírením o internet DSL.

Spoločnosť zároveň rozširuje sieť autorizovaných pracovníkov.

Digitálna televízia bude rozdelená do niekoľkých programových balíčkov, s mesačným poplatkom od 5 eur.

Prostredníctvom služby SATROsat bude možné sledovať viac ako 250 programov, z toho viac ako 40 vo vysokom rozlíšení.

Spoločnosť zároveň oznámila, že bude ponúkať aj tzv. SATROdsl internet - prostredníctvom DSL si budú môcť zákazníci objednať takmer na celom území Slovenska.
So službou SATROdsl zákazníci získajú servis už v cene služby a možnosť objednať si so zľavou službu SATROsat.