JOJ má nový seriál Naši, prinášame podrobnosti

JOJ má nový seriál Naši, prinášame podrobnosti Reprofoto: JOJ

V novom seriáli sa objaví Marián Miezga.

 


JOJ má od januára nový komediálny rodinný seriál „Naši" s príbehmi z rodinného života Lujzy a Mariána Rodinovcov a ich detí: Tomáša, Olivera a najmladšieho Samka.

 Každá časť pozostáva zo skečov v rozsahu od 30 sekúnd do 3 minút, pričom každý z nich vo vzájomnej nadväznosti ilustruje, aké náročné a krehké umenie je rodičovstvo, píše televízia.

Odporúčame aj: Titulnú pieseň a klip k seriálu Naši nahrali herci, toto je výsledok

Základnú dejovú líniu tvorí bežný život päťčlennej rodiny s občasným mierne ironickým podtónom, prirodzeným pre normálne vzťahy medzi deťmi a rodičmi. "Otec a matka zápasiaci s výchovou troch synov každý týždeň pozývajú nahliadnuť do svojho bežného denného kolotoča; ponúkajúc tak chutný seriálový komediálny koktejl rozmanitých emócií, smiechu a kriku. S ich príhodami a situáciami plnými humoru, no i nežnosti a hrejivého ľudského tepla sa ľahko dokáže stotožniť každý rodič a prostredníctvom jasného autorskému zámeru vyprovokovať diváka k smiechu, úsmevu či zamysleniu ( a nedá sa vylúčiť ani občasné zaškrípanie zubami!) sa NAŠIM bezpochyby darí výrazne meniť optiku, akou nazeráme na súčasnú rodinu... a zároveň nám všetkým vysielajú upokojujúci signál, že my rodičia (či ich deti) „v tom" nie sme sami!," píše televízia.

Odporúčame aj: Kto koho hrá v seriáli Naši

Seriál vychádza z kanadskej predlohy. „Tento formát je zahraničný, no kompletne sme ho adaptovali na slovenské reálie. Pomenováva to, ako sa žije päťčlennej rodine, ktorá ma troch synov a rodičov. Uvidíme, ako rodičia a deti pristupujú k rôznym problémom, z ktorých vždy vzíde pointa," povedal režisér seriálu Peter Begányi.

Foto: JOJ

V seriáli sa objavia herci Lujza Garajová Schrameková a Marián Miezga, známi aj z iných projektov JOJky. Okrem nich sa v novom projekte JOJ objavia aj doteraz neznámi detskí herci: Gregor Miler, David Krajčík a Max Bolf.
Každá epizóda bude pozostávať z niekoľkominútových skečov.

Viac: Novinka JOJ - seriál Naši - pritiahla najviac divákov

„Väčšinu hereckých akcií tvoria aj deti. Nie je to postavené čisto na profesionálnych hercoch. Záležalo mi však na tom, aby boli ich výkony uveriteľné," povedal Begányi.