Markíza nečakane mení program - Búrlivé víno aj nové relácie začínajú skôr

Markíza nečakane mení program - Búrlivé víno aj nové relácie začínajú skôr Foto: Markíza

Markíza mala odštartovať novú sezónu 7. januára, štartuje už dnes – 4. januára. Novinky sa objavia ma obrazovke skôr, avizovaný program televízia ruší.

 

 

Nová séria Búrlivého vína mala naplánovaný štart na 7. januára. V rovnaký deň štartuje aj novinka JOJ – rodinný seriál Naši. Markíza plány zmenila a začína s Búrlivým vínom dnes. Mení pritom celý večerný program – namiesto amerických filmov Frajeri vo Vegas a Týždeň bez záväzkov pôjde okrem Búrlivého vína aj nový diel zábavnej relácie Kredenc a Partička.

Búrlivé víno, v ktorom sa už neobjaví medzi hlavnými postavami Nela Pocisková, bude vysielať každý pracovný deň o 20:30. V utorok po Búrlivom víne začína štvrtá séria relácie Vo štvorici po Slovensku vlakom, vo štvrtok a v piatok pôjde po Búrlivom víne relácia Svokra s Gizelou Oňovou, reality šou s herečkou, ktorá radí rodinám, ktoré majú problémy.

Viac: Prichádza zimná verzia Vo štvorici po Slovensku

Od pondelka budúceho týždňa pribudne podvečer hodinu pred Televíznymi novinami špeciálne vydanie relácie Bez servítky – Farma, a v stredu Chart show, relácia o hudobných hitoch, ktorú moderuje Adela Banášová.