Šesť hercov seriálu Priatelia sa stretne na televíznej obrazovke opäť

Šesť hercov seriálu Priatelia sa stretne na televíznej obrazovke opäť Foto: NBC

Dvanásť rokov po tom, čo zmizli z televíznych obrazoviek, sa vo februárovom špeciále televízie NBC prvýkrát zíde všetkých šesť hlavných aktérov populárneho amerického seriálu Priatelia.

 

 

Nie je vraj ale isté, či diváci uvidia celú šesticu naraz.

"Dúfam, že všetkých šesť bude v rovnakej miestnosti v rovnaký čas. Ale nie som si istý, či to bude možné logisticky zabezpečiť," povedal Robert Greenblatt, šéf zábavy na NBC.

Snaha dať dohromady všetkých hercov z Priateľov v minulosti vždy stroskotala kvôli neochote alebo preplnenému kalendáru jedného alebo niekoľkých z nich. "Nemôžeme sa stretnúť ani na večeru. Snažíme sa, ale nežijeme všetci v rovnakom štáte a tiež už máme rôzne pracovné rozvrhy," povedala vlani v jednom z rozhovorov Lisa Kudrow, predstaviteľka Phoebe.

Dvojhodinovú reláciu odvysiela televízia 21. februára na počesť režiséra Jamesa Burrowsa, ktorý nedávno dotočil tisícu epizódu televízneho seriálu. Burrows režíroval 15 dielov Priateľov a mimo to natočil niektoré epizódy seriálov Haló, taxi alebo Na zdravie.

Hoci bude relácia venovaný Burrowsovi, hlavnú pozornosť pritiahnu herci z Priateľov - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer, píše sever Entertainment Weekly.

Prvú epizódu Priateľov, ktorú režíroval práve Burrows, odvysielala televízia NBC v septembri 1994, posledný diel v roku 2004. Seriál, ktorý je doteraz veľmi obľúbený, dostal niekoľko cien vrátane Emmy alebo Zlatý glóbus.