Nový 40-dielny seriál JOJ Vlci je inšpirovaný skutočnými politickými vraždami

Nový 40-dielny seriál JOJ Vlci je inšpirovaný skutočnými politickými vraždami Foto: JOJ

Televízia JOJ onedlho prinesie nový seriál Vlci. Dej sa odohráva v prírode so svorkou plachých vlkov.

 "Rodinný dramatický seriál Vlci je voľne inšpirovaný skutočnými politickými vraždami z 90. rokov 20. storočia," tvrdí JOJ. Sudca Hirsch sa ako kandidát na predsedu Najvyššieho súdu teší obľube verejnosti, pre ktorú je synonymom spravodlivosti. Nik ale netuší, že si stráži kruté tajomstvo - pred 20 rokmi nespravodlivo odsúdil priateľa, ktorý vo väzení spáchal samovraždu.

 

Televízia avizuje, že seriál prinesie "čoskoro", pravdepodobne už na začiatku roka.

O čom je seriál?

Foto: JOJ

Keď Hirsch získa vysnívaný poľovnícky zámok aj s revírom, zoznámi sa s mladým horárom Andrejom, ktorý je synom Hirschovej obete. Sudca robí všetko pre to, aby sa mladý muž nikdy nedozvedel, za akých okolností jeho otca odsúdil. Jeho manipulácie však skomplikuje láska. Jeho dcéra, právnička Alica, sa s Andrejom, ochrancom lesa, stretne a kým on získa stopu, vďaka ktorej by mohol očistiť svojho otca, zamilujú sa do seba. Hirsch ale netuší, že on sám sa v minulosti stal len hračkou v rukách mocnejších, ktorí ho teraz znova donútia konať. Musí opäť našiť vraždu na nevinného človeka - na Andreja. Alica si musí vybrať, komu veriť a koho obhajovať. Kto je vrah a kto obeť? Otec, či milenec?

Foto: JOJ

Runtime: 45 min.
Počet epizód: 40
Kreatívny producent: Danica Hričová
Výkonný producent: Pavol Polner
Réžia: Matúš Libovič
Hrajú: Ivan Krúpa, Natália Germani, František Kovár, Anna Javorková, Milan Ondrík, Ľudmila Swanová, Daniel Žulčák, Ivan Romančík, Dávid Hartl, Gloria Novotná, Emil Horváth ml., Peter Šimun, Jana Oľhová, Dominika Kavaschová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Tomáš Vravník