Markíza bude konkurovať Senzi TV s reláciou Hitovica a Martinom Jakubcom

Markíza bude konkurovať Senzi TV s reláciou Hitovica a Martinom Jakubcom

 Na TV Doma cez veľkonočné sviatky štartuje nová hudobno-zábavná šou. Na rozdiel od Senzi TV bude mať len slovenské hity, ktoré budú spievať mladí speváci.

 

Pred pár dňami sa generálny riaditeľ Markízy Mathias Settele v rozhovore pre Omédiách.com pochválil, že aj televízia Doma bude mať vlastnú tvorbu – prvou reláciou má byť zábavný formát Hitovica. „Pracujeme na viacerých menších formátoch pre Doma, ale už počas Veľkej noci divákom ponúkneme špeciálny televízny event – Hitovica," povedal Settele.

 

Foto: FB Farma MarkízaRelácia sa objaví vo vysielaní pondelok večer ako hodinová hudobno-zábavná šou s podtitulom „Staré známe hity tak, ako ste ich ešte nepočuli!"
Podľa informácií Omédiách.com známe hity budú spievať väčšinou mladí speváci. Pôjde o prespievané slovenské hity - ľudové piesne ale aj napríklad známe hity ako Reklama na ticho.

V relácii sa objavia súťažiaci z niekdajších speváckych šou Markízy, ale aj reality šou - napríklad súťažiaca z Farmy 4 Božena Candráková. Spievať bude napríklad Michal Chrenko zo speváckej šou Hlas Česko Slovenska, ale aj Martin Jakubec, ktorý zaspieva jednu pieseň. Ako hosť bude v relácii Eva Máziková.

Televízia má zatiaľ natočené dva diely. Nie je zatiaľ isté, či pôjde o pravidelnú reláciu. Pravdepodobne budúcnosť relácie závisí od toho, či o ňu bude medzi divákmi TV Doma záujem.