JOJ prichádza s novým americkým seriálom Agent S.H.I.E.L.D.

JOJ prichádza s novým americkým seriálom Agent S.H.I.E.L.D. Foto: JOJ

Americký akčný sci-fi seriál o agentoch so špeciálnymi schopnosťami je natočený podľa vzoru komixových príbehov. V Amerike mal premiéru len na jeseň v minulom roku. Stojí za ním spoločnosť Marvel.

 

 

Televízny seriál bol vytvorený pre americkú televíznu stanicu ABC, kde sa začal vysielať v septembri minulého roka. Nadväzuje na filmové spracovanie úspešného komiksu Avengers. Zasadený je do prostredia Marvel Cinematic vesmíru.

Na JOJ bude mať 22-dielny seriál premiéru v pondelok 28. apríla po Paneláku. Joj ho bude následne vysielať vždy v pondelok.
„Sú medzi nami. Hrdinovia a monštrá chránia našu Zem, lebo nie každý superhrdina je na našej strane. Úlohou medzinárodnej organizácie S.H.I.E.L.D je ochrániť Zem pred domácim a mimozemským nebezpečenstvom. Jej agenti preto zostavili špeciálny tím Avengers, ktorý tvoria jedinci s obrovskou silou a nadprirodzenými schopnosťami," píše v upútavke televízia. Vysielať sa bude namiesto seriálu JOJ - Ochranovia špeciál.

Ďalšia novinka na JOJ: JOJ bude mať dennú telenovelu

Po nezabudnuteľnej bitke tímu Avengers v New Yorku si ľudia uvedomili existenciu mimozemských civilizácií a hrozbu nepriateľských síl z vesmíru aj iných dimenzií. Agent Phil Coulson z medzinárodnej organizácie S.H.I.E.L.D - Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division - vytvorí nový špeciálny tím expertov s nadprirodzenými schopnosťami a obrovskou silou, ktorí sa zaoberajú sledovaním podozrivých tvorov a chránia ľudí pred ich útokmi. Podozrivými sú nadľudia, ktorí získali svoje schopnosti po nevydarených vedeckých pokusoch alebo návštevníci z iných svetov, vesmírov či časových a priestorových dimenzií, ktorí na Zemi spôsobujú paranormálne javy či nevysvetliteľné udalosti a pre pozemšťanov predstavujú jasné nebezpečenstvo.

Hrajú: C. Gregg, M.-Na Wenová, B. Dalton, Ch. Bennetová, E. Henstridgeová, I. De Caestecker, B. Paxton, E. Satineová, T. Welliver, R. Belushi, D. Conrad, J. A. Richards, Sh. Luciová a ďalší. Réžia Bobby Roth, Vincent Misiano a ďalší