JOJ natáča nový seriál Dvojičky. Prinášame podrobnosti

JOJ natáča nový seriál Dvojičky. Prinášame podrobnosti Foto: JOJ

Pôvodne mal Andy Kraus v pláne napísať sitkom, no pri písaní scenáru sa zmenil na komediálny seriál.

 


Dlhoročný denný seriál JOJ Panelák skončil, preto JOJ už vo veľkom chystá ďalšie novinky, ktoré ho nahradia. Jednou z nich je seriál Dvojičky.

 

Scenáristom je opäť Andy Kraus a natáčanie sa začalo v máji. Nový komediálny seriál sa na obrazovku dostane na jeseň. Dej seriálu sa odohráva v prostredí dediny v Maďarsku neďaleko hraníc so Slovenskom. Základná dejová línia a odvíja od vzťahu dvoch súrodencov Šaňa a Adama.

Medzi hlavnými postavami bude Diana Mórová s netradičným výzorom, Zuzana Porubjaková, Sveťo Malachovský a dcéra herečky Zuzany Vačkovej - Maruška.

V seriáli bude použitý princíp dvojroly. „To znamená, že máme jedného herca v dvoch postavách. Konkrétne ide o Sveťa Malachovského, ktorý bude hrať súrodeneckú dvojičkovskú dvojicu, pričom ich životné osudy sa rozdelili," povedal Kraus.

Foto: JOJ

Dvojičky Šani a Adam žijú v úplne iných svetoch. Kým jeden je zodpovedný farmár žijúci na dedine, druhý si užíva život vo veľkom meste plnými dúškami.

Odporúčame aj: Prečo Panelák definizívne končí?


Bratia žijú v úplne rozdielnych svetoch a pod vplyvom určitých udalostí budú nútení žiť bok po boku. A to nebude jednoduché, informuje televízia. „Ich sociálne postavenie, intelektuálne porovnanie a návyky sú absolútne rozdielne. Tak tam príde k rôznym komickým situáciám. Najmä kvôli tomu, že sú obaja ženatí. Do toho spolunažívania vchádzajú ich manželky, ktoré na seba narážajú. Manželkou mestského Sveťa bude Zuzka Porubjaková a manželkou Sveťa, ktorý žije na dedine, je Didi Mórová," povedal Kraus.