V O2 Prekvapeniach nájdu zákazníci už aj zľavu na lístky do kina

V O2 Prekvapeniach nájdu zákazníci už aj zľavu na lístky do kina

V novom vernostnom programe O2 Prekvapenia, ktorý O2 odštartovalo len v máji tohto roka, si nájdu zákazníci odteraz aj ponuku polovičnej zľavy na druhý lístok do kina v sieti kín CINEMAX. O2 tak obohacuje ponuku svojich prekvapení pozostávajúcich z partnerských zliav, neobmedzených dát na deň, či zliav na vybrané zariadenia a príslušenstvo z O2 e-shopu.

 Základné pravidlo O2 Prekvapení je, že každý zákazník si každý týždeň nájde v O2 aplikácii zaujímavý darček. O2 Prekvapenia sa v aplikácii zobrazujú v utorok, stredu alebo vo štvrtok, pričom každý zákazník dostáva Prekvapenie vždy v ten istý deň v týždni. Prekvapenie je v aplikácii zobrazené na hlavnej stránke 2 dni a po jeho zoškrtaní ho má zákazník týždeň k dispozícii v sekcii Kupóny, pričom po týždni je nahradené novým O2 Prekvapením.

S O2 Prekvapeniami aj na dovolenku na Bali

Zákazníci O2 a fanúšikovia O2 Prekvapení budú mať počas leta možnosť zapojiť sa aj do súťaže o dovolenku na Bali. Do zlosovania sa zaradia automaticky, ak si do 10. septembra otvoria mobilnú aplikáciu O2. Hrá sa o zájazd pre dvoch na Bali v hodnote 1800 Eur na osobu.