Takmer nahý hrdina propaguje Wow Wi-fi od Telekomu (VIDEO)

Takmer nahý hrdina propaguje Wow Wi-fi od Telekomu (VIDEO) Reprofoto Telekom

Telekom prichádza s novou kampaňou k staronovej službe Wow Wi-Fi, ktorá promuje Wi-Fi signál v celej domácnosti. V najnovšom spote z dielne MUW Saatchi & Saatchi hlavný hrdina prevedie diváka tými najbežnejšími situáciami v domácnosti.

Minulý rok operátor predstavil Wow Wi-Fi ako doplnkovú službu k pevnému internetu. "Vďaka nej je pokrytý signálom doslova každý kút domácnosti. Služba však počas roka prešla výrazným vylepšením, s ktorým je jej objednanie a zriadenie teraz ešte pohodlnejšie.
Cez Telekom aplikáciu si zákazník jednoducho naskenuje pôdorys svojej domácnosti, sám si objedná príslušný balíček a už len sleduje stav objednávky a pohyb technika, ktorý mu Wow Wi-Fi príde nainštalovať," píše v tlačovej správe operátor.

Práve atribút pohodlia sa stal ústredným motívom novej kampane. „Pohodlie je atribút, s ktorým sa v reklamnom brejku často stretávame. Aby sme vynikli, museli sme byť výraznejší. Inšpirovali nás aktuálne horúčavy a uvedomili sme si, že ak bude náš hlavný hrdina takmer nahý, mnohí diváci sa s ním v tieto dni stotožnia,“ hovorí o kampani kreatívny riaditeľ MUW Saatchi & Saatchi, Jaroslav Vígh.

„Potrebovali sme vytvoriť produktový spot, ktorý predstaví vylepšenú službu Wow Wi-Fi a zdôrazní, že na jej získanie zákazník nemusí nikam chodiť a stačí mu na to Telekom aplikácia, v ktorej vybaví naozaj všetko. Neustále zdokonaľovanie služieb a ich jednoduché zriadenie sú našimi prioritami, pretože rešpektujeme potreby zákazníka, medzi ktoré nepochybne patrí aj domáce pohodlie,“ konštatuje Michal Mrnčo, manažér marketingovej komunikácie Slovak Telekom.

Spot sprevádza známy hit z roku 1980 od Daryl Hall & John Oates – You Make My Dreams. „Hľadali sme song, ktorý v spote podčiarkne domácu pohodičku a prirodzene na ňu naladí aj diváka. Keď sme počuli refrén „You make my dreams come true“, vedeli sme, že to je ono. Veď zriadiť si takúto službu z domu, bez čakania v pobočke, je splnený sen,“ dodáva Zuzana Martiniaková, senior copywriterka agentúry.

O produkciu spotu sa postarala Armada Films spolu s režisérom Romanom Valentom. Kamery sa ujal Martin Chlpík. Kampaň dopĺňa aj produktový kľúčový vizuál a v rôznych recutoch a formátoch sa objaví aj na sociálnych sieťach.

Vizitka kampane
Klient: Slovak Telekom (Petra Novotná, Michal Mrnčo, Klaudia Linkeschová, Ondrej Mikuš, Denisa Šindelárová)
Creative Director: Jaroslav Vígh
Copywriter: Ivana Polohová, Zuzana Martiniaková, Sabina Lukáčová
Art Director: Eduard Drexler, Tomáš Bánik, Matej Ježko
Unit Director: Tatiana Hrutková
Account Manager: Zuzana Havranová, Marián Zverbík
Strategy Director: Kamil Charvát
Stratég: Lenka Dzurendová
Produkcia: Armada Films
Réžia: Roman Valent
Kamera: Martin Chlpík
Post-production: EKRAN
Sound Design: Vladimír „Bajko“ Bajnoci
Hudba: Daryl Hall & John Oates – You Make My Dreams
Mediálna agentúra: Wavemaker