Pellegrini zaútočil na Korčoka na facebooku, ten mu to pod statusom vrátil

Pellegrini zaútočil na Korčoka na facebooku, ten mu to pod statusom vrátil Foto: Facebook P. Pellegrini, Facebook Ivan Korčok

To, že kampaň pred druhým kolom prezidentských volieb, je osobnejšia, bolo vidieť medzi postupujúcimi kandidátmi už počas volebnej noci po prvom kole volieb. Dnes sa Peter Pellegrini obul do svojho protikandidáta priamo na facebooku a instagrame. Ivan Korčok mu to následne pod statusom vrátil.

Neskoro večer zverejnil predseda Hlasu sarkastický odkaz svojmu protikandidátovi:

„Zrazu debatovať netreba, pán Korčok?
Zajtra som mal absolvovať prvý duel s Ivanom Korčokom pred druhým kolom prezidentských volieb. Potvrdil som svoju účasť a chystal som sa na debatu. Večer ma však z televízie informovali, že pán Korčok účasť zrušil. Tak neviem – zrazu debatovať netreba? Zajtra vám poviem viac.“

Za krátko mu priamo pod statusom odpísal profil Ivana Korčoka:

"Pán predseda,
ponuku na debatu som dostal dnes s termínom zajtra - samozrejme, úplne náhodou, keďže už niekoľko dní je avizovaný môj program s ľuďmi v Prešove, na Spiši a večer v Banskej Bystrici.
Aby to bolo ešte vtipnejšie, vy ste dnes odmietli debatu v Slovenskom rozhlase, tiež tento týždeň. Pán Pellegrini, trápny pokus. Zachovajte pokoj."

Podľa tlačovej správy Korčoka malo ísť o debatu v TA3.