Visibility 360 Group rozšírila svoje portfólio o agentúru TIME.is COMMUNICATION

Visibility 360 Group rozšírila svoje portfólio o agentúru TIME.is COMMUNICATION Foto: TIME.is

Sieť nezávislých agentúr na Slovensku pre marketingové a reklamné aktivity Visibility 360 Group získala do svojho tímu PR agentúru TIME.is COMMUNICATION, ktorú založila a vedie bývalá investigatívna novinárka Daša Matejčíková.

Visibility 360 Group riadi partner jednej z najväčších digitálnych agentúr na Slovensku s pobočkou v Českej republike Juraj Sasko.

"Na spoluprácu s TIME.is COMMUNICATION sa nesmierne tešíme, pretože kvalitné PR služby nám v skupine chýbali a vidíme veľké synergie na existujúcich aj potenciálnych projektoch. Už teraz máme niekoľko projektov, kde je PR nevyhnutná súčasť riešenia pre klienta," konštatuje CEO Visibility Juraj Sasko.

Tím Visibility 360 Group                  Foto: TIME.is
V podcaste podnicast.com Juraj Sasko popísal vznik a fungovanie ekosystému agentúr a firiem, ponúkajúcich komplexný servis v segmente:

Agentúra TIME.is COMMUNICATION vznikla v roku 2011, v portfóliu klientov má stredne veľké a veľké spoločnosti. „Ďakujeme za príležitosť stať sa súčasťou skupiny Visibility 360 Group. Zakladateľ Juraj Sasko jej členov precízne vyberá, o to viac si vážime získanú dôveru. O progrese sme dlhodobo uvažovali a už prvé spoločné pracovné aktivity potvrdzujú, do akej skvelej spoločnosti profesionálov sme vstúpili. Tešíme sa na nové výzvy,“ povedala šéfka TIME.is COMMUNICATION Daša Matejčíková.

Sieť Visibility 360 Group so 140 zamestnancami, obratom 11,5 milióna EUR a spravovaním médií za 15 miliónov zastrešuje okrem digitálnych profesionálov agentúry na vývoj webov, AR & VR aplikácie, marketingové, konzultačné a performance služby, webhosting, videoprodukciu. V rokoch 2024 – 2025 plánuje ďalší rozvoj s prienikom do európskeho priestoru.